Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata za pet

Rene Bitorajac: Kći Larisa je pljunuta ja, glasna i vesela

rene bitorajac
Foto: pixsell
1/4
25.02.2011.
u 11:46

Zagrebački glumac Rene Bitorajac zna pravi način kako razveseliti svoje mališane, četverogodišnjeg sina Gabrijela i dvogodišnju Larisu

Zagrebački glumac Rene Bitorajac zna pravi način kako razveseliti svoje mališane, četverogodišnjeg sina Gabrijela i dvogodišnju Larisu. Njegova dječja igraonica “Bitange i princeze” proslavila je prvi rođendan u velikom stilu – veselim maskenbalom koji je Rene organizirao uz pomoć supruge Ane. Zbog velike proslave malena Larisa bila je toliko uzbuđena da nije mogla zaspati ni kad je velikom tulumu došao kraj, a posebne pripreme imao je i četverogodišnji Gabrijel, koji se satima dvoumio u kojeg bi se omiljenog strip-junaka trebao maskirati.

– Gabrijel ima deset omiljenih crtića, svaki dan mu je drugi najbolji, no u kući smo imali samo kostim Spidermana i Batmana pa se odlučio za prvi. Larisa je bila mala Mrazica. Nije mogla skriti svoje veliko oduševljenje prvim maskenbalom. Svaki dan mora pogledati snimku proslave ili jao ti ga nama – rekao nam je kroza smijeh Rene dok se u pozadini čula tatina mezimica koja se nije obazirala na Reneove molbe da bude tiša.

– Kažu da mi Larisa jako nalikuje, što mi je drago čuti. Vrlo je veselo i glasno dijete – otkriva Rene Bitorajac, kojeg sutra u Kerempuhu očekuje premijera predstave “Spektakluk”, autorskog projekta što ga je napravio u suradnji s Tarikom Filipovićem.

– Riječ je o predstavi u kojoj uz veliku dozu crnog humora komentiramo i prolazimo sve životne faze, od kolijevke pa do groba. Glumimo 11 različitih likova, bračne parove, homoseksualce, bebe, osnovnoškolce, paparazze... a ubacili smo i neke elemente iz naše svakidašnjice. Bit će to pravi “spektakluk” – poručuje Bitorajac!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije