Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunila pratitelje

Pukla ljubav? Iva iz 'Gospodina Savršenog' objavom podigla prašinu

Foto: Instagram
1/3
20.12.2018.
u 11:40

-Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Osobu koja izvlači ono najbolje iz tebe i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu koja te nasmijava kao nitko prije, piše Iva

Nakon što je u “Gospodinu Savršenom” osvojila Goranovo srce, Iva Runjanin najnovijom objavom na svom InstaStoryju prilično je zaintrigirala svoje pratitelje.

Naime, riječ je o tekstu koji je naslovljen s “Čekaj onog pravog”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunshine mixed with a little hurricane ☀️💣 #sassy #nasty #classy

Objavu dijeli Iva Runjanin (@iva_runjanin)

-Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Osobu koja izvlači ono najbolje iz tebe i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu koja te nasmijava kao nitko prije. Čekaj osobu koja te želi pokazati svijetu jer je ponosna na tebe. I najvažnije od svega, čekaj osobu kojoj ćeš biti prioritet, glasi tekst.

Pratiteljima nije  jasno želi li Iva tekstom poručiti da je Goran “onaj pravi” ili da takvog još uvijek čeka. Iva je gledateljima zahvalila na podršci koju su joj pružali tijekom njezinog sudjelovanja u showu. “Divni ste”, napisala je.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Pogledajte video s najvećim hrvatskim zavodnicama: 

Ključne riječi

Komentara 28

NO
Novaaa
13:01 20.12.2018.

Nije pukla ljubav, nego se nije nikada ni desila

AN
ante555
14:17 20.12.2018.

Vidim curo da su ti visoki kriteriji, nisi mi bas nesto za sto bi se puno trudio.

DO
DOMAZL
13:04 20.12.2018.

Emisija šrot. Kao da ju je Petko radio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije