Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOMMAGE PRIJATELJU

Psihomodo ide dalje, a novi spot je za Tigija

30.01.2018.
u 21:34

Poslije smrti Tigija odradili smo pet-šest gaža, a u bend nam je zasad uskočio Šparkin brat, on je najupućeniji u ono što radimo, kaže Gobac

Zagrebačka grupa Psihomodo Pop izdala je novi singl “Ako želiš biti moja”. Riječ je o pjesmi iz kreativne radionice frontmena grupe Davora Gopca, a ovo je nakon hita “Sve će biti u redu” drugi singl s najavljenog idućeg studijskog albuma grupe. Pjesma “Ako želiš biti moja” za legendarnu grupu ima posebno značenje jer se radi o jednoj od zadnjih stvari koju su radili s bubnjarom Tigranom Kalebotom koji je iznenada preminuo u prosincu prošle godine od posljedica srčanog udara.

– Pjesma je snimljena prije više od mjesec dana i jednostavno sama teče. Nije bilo potrebe za komponiranjem, već sam samo uzeo gitaru i odsvirao je. Riječ je o tipičnoj, šaljivoj, ljubavnoj pjesmi u Psihomodo Pop stilu – rekao je Davor Gobac te dodao kako za pjesmu već snimaju i videospot u režiji fotografkinje Mare Milin.

– Spot će biti potpuno u našem stilu, a u njemu će se izmjenjivati kadrovi u kojima će biti naš Tigran, pa će mu spot biti svojevrsni hommage – dodao je frontmen grupe iza koje stoje bezvremenski hitovi poput ‘Frida’, ‘Ja volim samo sebe’, ‘Ona ludo pati’ i mnogih drugih.

Smrt bubnjara Tigrana u prosincu potresla je članove grupe, no kako je otkrio glazbenik, morali su krenuti dalje sa svirkama.

– Poslije smrti Tigija, odradili smo pet-šest gaža, a u bend nam je zasad uskočio Šparkin brat koji nas je pratio na udaraljkama i prije na nastupima poput onog u Gavelli. Mislimo da je on najupućeniji u naš bend i u to što radimo – tvrdi Gobac, a na pitanje kad bi mogao izaći novi album, kaže kako će zasad izbacivati singlove, a onda bi se mogao dogoditi i taj veliki dan objave njihova šesnaestog studijskog albuma.

– Ma mi praktički već imamo album, ali zasad nam je u planu objavljivati stvar za stvari – dodaje frontmen grupe koja će 2. lipnja na Šalati obljetničkim koncertom “30 godina Zmaja” proslaviti 35 godina postojanja i 30 godina od objave prvijenca, albuma “Godina zmaja”, za čiji su veliki koncert od 1. ožujka ulaznice u pretprodaji.

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije