Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA

Davor Gobac: Što sam stariji sve se bolje osjećam na pozornici

Davor Gobac
Foto: Screenshot
1/6
29.06.2017.
u 17:16

Gost ovotjednog izdanja Semiotike, videointervjua Večernjeg lista je Davor Gobac, frontmen Psihomodo Popa, grupe koja je nedavno izdala svoj novi singl "Bit će sve u redu"

Neuništivi Psihomodo Pop na sceni su pune 34 godine, a nedavno su snimili i novi spot "Bit će sve u redu", koji najavljuje njihov novi album. Svestrani Davor Gobac i dalje se bavi slikarstvom. Idućeg tjedna otvorit će izložbu u Osijeku, a grupu ovog ljeta čekaju brojne svirke.

- Sad nam je i ljepše svirati. Pa pogledajte samo Stonese ili Iggy Popa, rekao nam je Gobac, a u intervjuu se prisjetio i svojih početaka.

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
12:05 30.06.2017.

tako je

ZS
zspanco
20:07 29.06.2017.

Je ti si kak i drek na kiši. Čim bolje pada kiša on bolje cvete.

MA
MarkoKosmicki
20:48 29.06.2017.

to je zato jer si trezan,to se desavalo i meni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije