Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavi 2. rođendan

Princ William i Kate podijelili fotografiju preslatke princeze Charlotte

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William s obitelji su u posjeti Kanadi
Foto: Reuters
1/2
01.05.2017.
u 15:01

Djevojčicu je fotografirala majka Kate, a fotografiju je objavila palača Kensington

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea objavili su novu fotografiju princeze Charlotte ususret njezina drugog rođendana koji će sutra proslaviti. Djevojčicu je fotografirala majka Kate, a fotografiju je objavila palača Kensington. 

– Njihovo Visočanstvo želi se zahvaliti svima na porukama koje su dobili i nadaju se da će uživati u ovoj fotografiji princeze Charlotte jednako kao što oni sami uživaju – priopćeno je iz palače. 

Princ William i Kate Middleton roditelji djevojčice postali su 2. svibnja 2015. godine. Dok sina princa Georgea javnost vidi puno češće, malenu princezu roditelji ne pokazuju toliko često tako da obožavatelji kraljevske obitelji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu fotografiju. 

Komentara 3

MI
minimini
21:07 01.05.2017.

Shared ... ne znači da su podijelili fotografiju kako naslov prevode novinari. Da su je podijelili morali bi je ili pokidati ili umnožiti, o tome se tu ne radi. Engleski treba prevesti u duhu hrvatskog jezika. Please.

AU
austrougarskigeneral
10:03 02.05.2017.

bravo čestitke

Avatar krcedolac
krcedolac
16:46 01.05.2017.

Unuka na babu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije