Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreni princ

Princ William: Šok je strašan, još uvijek ga osjećam

princ william
Foto: PA/Pixsell
1/3
19.04.2017.
u 14:36

Princ je rekao da su posljedice šoka zbog preranog gubitka majke kod njega prisutne i nakon dvadeset godina

Samo nekoliko dana nakon što je britanski princ Harry javno progovorio o dvjema kaotičnim godinama tijekom kojih se nije uspijevao suočiti sa smrću majke i o rubu sloma nakon kojega je u kasnim dvadesetima potražio pomoć psihijatra, i njegov stariji brat William javno je rekao da su posljedice šoka zbog preranog gubitka majke kod njega prisutne i nakon dvadeset godina. 

"Šok je bio strašan i.... dvadeset godina nakon majčine smrti... još uvijek je prisutan", rekao je William u BBC-jevu dokumentarcu koji će se prikazati u četvrtak navečer pod nazivom 'Mind Over Marathon'. Film prati grupu trkača s mentalnim poremećajima dok se pripremaju za Londonski maraton. 

"Šok je ono najstrašnije... I još uvijek ga osjećam. I nakon dvadeset godina. Ljudi misle da šok ne može toliko trajati, ali traje. To je toliko moćan i snažan trenutak u životu koji te nikad ne napusti. Samo se naučiš s time nositi", rekao je William u razgovoru s Rhain Burke.

Harry, William i njegova supruga Kate vode kampanju za mentalno zdravlje 'Heads Together', a upravo ta kampanja pokrovitelj je ovogodišnjega Londonskog maratona koji se održava ovaj vikend. 

Prije nekoliko dana Williamov mlađi brat, princ Harry u velikom intervjuu za Daily Telegraph otkrio je da se dugo nije uspijevao suočiti s majčinom smrću te da je nakon dugog razdoblja nemira potražio pomoć psihijatra. 

Diana, princeza od Walesa, poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. dok su ju lovili paparazzi.

Williamu je tada bilo 15, a Harryju 12 godina. 

>>Princ Harry otvorio dušu: U nekoliko navrata sam bio na rubu sloma

>>Princ George u rujnu kreće u školu, a William i Kate odabirom škole opet krše tradiciju​

Komentara 2

RU
ruza350
19:10 19.04.2017.

Kakve su tek posljedice od gubitka oba roditelja u ratnim uvjetima i neimastini.

RO
Rosali
22:45 17.05.2017.

I nama je zao Dijane, a kako nebi bilo njenim sinovima. No zivot ide dalje zaduzeni smo misliti na zive, a mrtvima pokoj vjecni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije