Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni par

Preplanula Maja Šuput s dečkom uživala u mjuziklu "Za dobra..."

Maja Šuptu i Mario
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
21.05.2010.
u 11:25

Beskrajno je pažljiv, kulturan, ponekad imam osjećaj da je on napisao bonton, jako je umiljat - nahvalila je pjevačica u jednom intervjuu manire svoga dečka.

Maja Šuput izabrala je premijeru mjuzikla "Za dobra stara vremena" u zagrebačkoj Areni kao mjesto gdje će službeno prvi put u javnosti predstaviti svoga novog dečka Marija Kovačevića. Preplanuli par, koji se nedavno vratio iz sunčanog Miamija, spremno je pozirao fotografima, čime su prestala sve nagađanja o vezi pjevačice i zagrebačkog ugostitelja.

Dok je Maja, koja tenom podsjeća na svoju imenjakinju Morales, nasmiješeno i bez većih poteškoća odradila "posao" ispred fotografa, bilo je očito da se njezin novi dečko ne snalazi baš najbolje u toj gužvi. Pokušavao je i trudio se izgledati što opuštenije, ali to mu baš nije išlo od ruke.

- Našla sam nekoga tko nikad ne spava i tko sigurno ima cilj. Mogu reći da je Mario apsolutno drukčiji od svih muškaraca koje sam dosad upoznala. Prije svega, veliki je gospodin koji se zna odnositi prema ženi na filmski način. Beskrajno je pažljiv, kulturan, ponekad imam osjećaj da je on napisao bonton, jako je umiljat - nahvalila je pjevačica u jednom intervjuu manire svoga dečka kojeg je upoznala prije sedam mjeseci na otvaranju Posh bara.

Komentara 2

MA
malicki
14:21 21.05.2010.

zgleda ko ćevap s našpananim flaksom

Avatar Romano37
Romano37
13:38 21.05.2010.

A kaj ti znači dečkov bonton, kad ga ti nebuš nikad savladala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije