Naslovnica Showbiz Zvijezde

Preplanula Maja Šuput s dečkom uživala u mjuziklu "Za dobra..."

Beskrajno je pažljiv, kulturan, ponekad imam osjećaj da je on napisao bonton, jako je umiljat - nahvalila je pjevačica u jednom intervjuu manire svoga dečka.
21. svibnja 2010. u 11:25 2 komentara 3 prikaza
Maja Šuptu i Mario
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Maja Šuput izabrala je premijeru mjuzikla "Za dobra stara vremena" u zagrebačkoj Areni kao mjesto gdje će službeno prvi put u javnosti predstaviti svoga novog dečka Marija Kovačevića. Preplanuli par, koji se nedavno vratio iz sunčanog Miamija, spremno je pozirao fotografima, čime su prestala sve nagađanja o vezi pjevačice i zagrebačkog ugostitelja.

Dok je Maja, koja tenom podsjeća na svoju imenjakinju Morales, nasmiješeno i bez većih poteškoća odradila "posao" ispred fotografa, bilo je očito da se njezin novi dečko ne snalazi baš najbolje u toj gužvi. Pokušavao je i trudio se izgledati što opuštenije, ali to mu baš nije išlo od ruke.

- Našla sam nekoga tko nikad ne spava i tko sigurno ima cilj. Mogu reći da je Mario apsolutno drukčiji od svih muškaraca koje sam dosad upoznala. Prije svega, veliki je gospodin koji se zna odnositi prema ženi na filmski način. Beskrajno je pažljiv, kulturan, ponekad imam osjećaj da je on napisao bonton, jako je umiljat - nahvalila je pjevačica u jednom intervjuu manire svoga dečka kojeg je upoznala prije sedam mjeseci na otvaranju Posh bara.

Posao
KVIZ
Koliko ste odvažni za promjene u karijeri?

A1 izdvaja za Vas

  • malicki:

    zgleda ko ćevap s našpananim flaksom

  • Avatar Romano37
    Romano37:

    A kaj ti znači dečkov bonton, kad ga ti nebuš nikad savladala.