Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality survivor

Predstavljamo poznate koji će se boriti s majmunima i zmijama

'Aleksandra Grdic2'
Foto: 'Dragan Trifunovic'
1/19
04.03.2012.
u 21:00

Tko je od njih preživio, zaljubio se i osvojio 50.000 eura, gledat ćemo u realityju "Survivor" koji počinje 12. ožujka na RTL-u

Svatko je ponekad poželio užurbanu svakodnevicu grada zamijeniti boravkom na pustom otoku pri tome ne razmišljajući da upravo taj pusti otok, osim ljepote, ima i opasnih zamki.

Lišće umjesto cigareta

U to se uvjerilo 18 natjecatelja iz cijele regije, koji su se na 37 dana upustili u takvu, opasnu avanturu. Što su uzbudljivog doživjeli, gledat ćemo u reality showu "Survivor" koji se 12. ožujka od ponedjeljka do četvrtka počinje emitirati na RTL televiziji. Show je sniman u Kostariki, u dijelovima bez civilizacije okruženim s nekoliko nacionalnih parkova. Predstavljamo vam sve hrabre natjecatelje koji su se danima borili s glađu, škorpionima, otrovnim zmijama, zube prali pepelom... Podijeljeni u dva suparnička plemena, često su jedni drugima postajali neprijatelji veći i od morskih pasa. Već prvog dana na plaži ih je "pokosio" plimni val, životinje su im noću krale hranu, pušili su kokosovo lišće umjesto cigareta, borili se s majmunima za banane...

Maženje pred kamerama

Svi su se vratili živi, samo malo mršaviji, primjerice pjevačica Martina Vrbos smršavjela je 12, a Aleksandra Grdić pet kilograma. U džungli se rodila i ljubav pred kamerama, između srbijanske stilistice Kristine Bekvalec i crnogorskog manekena Nikole Šoća, a u vezi su i poslije showa. No, tek ćemo vidjeti tko je bio najizdržljiviji i tko će osvojiti nagradu od 50.000 eura. Kroz lude avanture u svijetu najgledanijeg showa, koji se emitira u više od 35 zemalja, vodit će nas Marijana Batinić i Andrija Milošević, koje su cijelu avanturu proživjele s natjecateljima u Kostariki.

 

 

Ključne riječi

Komentara 24

SL
slaven41
15:50 05.03.2012.

ova aleksandra je stvarno grda

NI
nikolicaprikolica
21:23 05.03.2012.

I ja uporno čekam mrak na RTL-u...

ŠI
šimun
12:20 06.03.2012.

šta glumite, svi znate da ćete gledat ovo s.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije