Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDRIS ELBA

Poznati hollywoodski glumac oduševio svojim odabirom glazbe u Dubrovniku

Idris Elba
Foto: Promo
1/5
23.07.2017.
u 18:10

Iako je ljubav prema glazbi u posljednje vrijeme zamijenio glumom i snimanjem filmova, samo za posebne klubove i festivale Elba prihvaća nastupe i svira. Tako je sinoć nastupio u dubrovačkom Culture Club Revelinu.

Poznati glumac Idris Elba posjetio je Dubrovnik uoči svog nastupa na posljednjem danu Dubrovnik Electronic Festivala. Iako je ljubav prema glazbi u posljednje vrijeme zamijenio glumom i snimanjem filmova, samo za posebne klubove i festivale Elba prihvaća nastupe i svira. Tako je sinoć nastupio u dubrovačkom Culture Club Revelinu.

Elba je poznat po ulozi u seriji “Doušnici” HBO-a, Pacific Rim, kriminalističkoj seriji Luther u kojoj je igrao glavnu ulogu, te filmskim ostvarenjima u Star Trek Beyond, Prometeju, Thoru... Trenutno snima i prvi film pod svojom redateljskom palicom, a zanimljive su priče i o mogućnosti da postane prvi tamnoputi James Bond.
 
DU-EL FEST koji se od 18.-22. srpnja održao u klubu Revelin pokazao se kao odličan festival koji je ponudio pet dana vrhunske zabave uz najbolje svjetske DJ-e. Ljetni program u Revelinu se nastavlja i dalje, uz nova poznata glazbena imena i svjetske produkcije koje ovo ljeto Dubrovnik svrstavaju u najpoželjnije destinacije kako za odmor, tako i za zabavu , za što je zadužena party tvrđava Revelin.

Komentara 3

DU
Deleted user
22:20 23.07.2017.

Ja mislio da je raspalio:" I tebe sam sit kafanooooo...." i oduševio.

GO
goronja
20:49 23.07.2017.

on uopće nije nešto poznat

GO
goronja
20:49 23.07.2017.

on uopće nije nešto poznat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije