Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poznate dame oduševljene ljubavnom pričom koja ne poznaje granice na CineLady premijeri

Poznate dame oduševljene ljubavnom pričom koja ne poznaje granice na CineLady premijeri
Foto: Bojan Zibar
1/19
19.04.2019.
u 10:02

Brojni uzdasi oduševljenja nakon projekcije filmske romanse koja je temeljena na svjetskom bestselleru

Uoči blagdanskog vikenda u CineStar kinima sinoć je održana CineLady večer i projekcija filma 'Poslije svega', prvi dio serijala temeljenog na svjetskom bestselleru. CineLady večer je okupila brojne obožavateljice ovog serijala, ali i obožavateljice filmske romanse koje su ispunile CineStar kino dvorane u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

Na specijalnoj CineLady projekciji u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) među ostalima uživale su i Lana Puljić, Sonja Lamut, Zsa Zsa, Renata Sopek, Ana Strizić, Ivana Delač, Andrea Solomun te mnogi drugi. Sve su posjetiteljice uživale u osvježavajućem piću dobrodošlice, live svirci Filipa Rudana i Svena Pocrnića, a svaka posjetiteljica je dobila brojne poklone za koje su se pobrinuli Nivea, Mentos, Somersby, Nescafé, CineStar TV te magazin Miss 7.

Foto: Bojan Zibar

Film 'Poslije svega' u distribuciji Blitza kojeg svi s nestrpljenjem iščekuju govori o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput Twilight sage i erotsko-romantične trilogije „Pedest nijansi sive“. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu 'Poslije svega' napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad. U filmu glume Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin i Selma Blair. Makar će mladi gledatelji možda doživjeti iskustva u ovom filmu kao nešto čemu treba težiti, glumci su ispričali da su se više povezali s onime što su i sami doživjeli u toj fazi svojeg života.

Foto: Bojan Zibar

Već sada rezervirajte 02. svibnja za sljedeću CineLady večer i film 'Zavedi me ako možeš' gdje su ulaznice već u prodaji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije