Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šest godina braka

Poznata tv lica proslavila godišnjicu braka na drugačiji i originalan način

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
18.05.2020.
u 23:00

Damira Gregoret i Igor Bobić šestu godišnjicu braka proslavili su u drive in kinu.

Zbog pandemije koronavirusa privikavamo se na nova pravila i mijenjamo svoje životne navike pa su se tako i RTL-ovka Damira Gregoret i njezin suprug  Igor Bobić s N1 televiziji prilagodili novonastalim uvjetima i godišnjicu braka su proslavili na malo drugačiji način.

- Točno šest godina od prvog plesa! Still dancing together - napisala je Damira uz fotografiju na kojoj ona i suprug nazdravljaju šampanjcem dok sjede u automobilu u drive in kinu. I ako rade na konkurentskim televizijama Igor Bobić nedavno nam je u intervju rekao kako među njima nema konkurencije.

- Mi smo tim u dobru i zlu gdje god tko od nas radio. Razmjenjujemo informacije jer se bavimo istim poslom. Pomaže nam da smo u istoj profesiji razumijemo jedno drugo. Ali, bez obzira na sve, ostajemo profesionalci koji rade za firmu A i firmu B. Šefovi, ne bojte se…- rekao je Igor.  Bračne zavjete par je izmijenio prije šest godina u crkvi na zagrebačkoj Opatovini, a slavlje za svojih 70-ak uzvanika su priredili u Muzeju za umjetnost i obrt. Damira i Igor imaju kći Bianku, za koju Igor kaže da je umjetnička duša i ide na ples i u glazbenu grupu u vrtiću.

Foto: Instagram screenshot
- Oguglala je na nas oboje na televiziji i uglavnom nas ignorira. Kad nešto i kaže, uglavnom se kritički izrazi o vijestima, koje je uopće ne zanimaju. Iako, zna sve političare pa je u vrtiću glavna „dilerica“ tih informacija. Inače, više brije na crtane filmove i YouTube - kaže Igor za kći Bianku.

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
04:12 19.05.2020.

Čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije