Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije očekivao

Veliko priznanje! Tajči surađuje s Oliviom Newton John koja se bori s rakom: 'Ona je moja junakinja'

Foto: Profimedia, Damir Špehar/Pixsell
1/7
02.02.2021.
u 08:00

- Olivia Newton John je moja junakinja iz djetinjstva i apsolutno je obožavam. I najslađa je stvar u tome je to što je ovu pjesmu snimila s kćeri Chloe. Preuzbuđena sam - otkrila je Tajči.

Iako je pandemija pomrsila planove brojnim glazbenicima neki od njih ipak su se uspjeli istaknuti na glazbenoj sceni i u ovim za njih nezahvalnim vremenima. Jedna od njih je i Tatjana Cameron Tajči koja je mnoge iznenadila najnovijom suradnjom sa zvijezdom 'Briljantina' Olivijom Newton-John. Naime, Tajči je sudjelovala na pjesmi  ”Window in the Wall” koju je Olivija otpjevala sa svojom kćeri Chloe Lattanzi.

- Olivia Newton John je moja junakinja iz djetinjstva i apsolutno je obožavam. I najslađa je stvar u tome je to što je ovu pjesmu snimila s kćeri Chloe. Preuzbuđena sam - otkrila je Tajči koja se suradnjom pohvalila na društvenim mrežama.

Legendarna glumica i pjevačica prije nekoliko godina najavila je da se povlači sa glazbene scene, no emotivan tekst pjesme koji je primila od Tajči potaknuo ju je na povratak. Pjesma je, kako autori naglašavaju, intimna i osobna i upravo je to razlog zbog kojeg je Olivija pjesmu snimila s kćeri.

Podsjetimo, 72-godišnja glumica ovih je dana privukla pozornost i svojom izjavom da se neće cijepiti protiv koronavirusa iako ima 72 godine i bori se s rakom dojke koji je u četvrtom stadiju. - Ne, u ovom trenutku se neću cijepiti - izjavila je Newton John. Nije htjela objasniti zašto je tako odlučila, no njezina kći, Chloe Lattanzi komentirala je kako se ni ona neće cijepiti u jednom intervjuu te otkrila zašto. - Nisam antivakserica, ali ne želim u svoje tijelo stavljati živu i pesticide - kazala je.

Foto: profimedia

Inače, Olivia Newton John treći put se bori s rakom, no ova 72-godišnja zvijezda ne želi odustati. O bolesti je pričala s voditeljicom Gayle King u emisiji This Morning na CBS-u. Voditeljicu je pozvala u kuću, te joj pokazala imanje na kojoj uzgaja marihuanu i staju u kojoj drži minijaturne konje. Newton -John tvrdi da joj je marihuana pomogla sa zdravstvenim problemima. Iako joj je rak dojke dijagnosticiran prvi put 1992., istog dana kada joj je preminuo otac, 2013. su je doktori šokirali činjenicom da se rak proširio.

Nakon toga je rak otišao u remisiju, ali se ponovno vratio prije dvije godine kad su Oliviji doktori rekli da je u četvrtom stadiju. Ona kaže da bol može biti neizdrživa. - Plačem od bolova - rekla je pjevačica koja je dodala da ne želi razgovarati o tome koliko joj je još ostalo života, te je odlučila živjeti dulje no što joj doktori kažu. Rekla je i da ne voli pričati o smrti. - Mogu umrijeti sutra. Drvo može pasti na mene - rekla je pjevačica koja misli da joj je lakše kad može meditirati i što je okružena ljudima koji je vole.

Komentara 2

FE
ferreyra
02:31 03.02.2021.

Ma najbolje ti je što si otišla sa ovih prostora

LI
liliZG
10:01 02.02.2021.

"Mogu umrijeti sutra. Drvo može pasti na mene" .... dobro reče žena, ja se mogu poskliznut u kadi i gotovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije