Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Godišnjica mature: Pokazali smo da mladenački zanos može trajati cijeli život

08.10.2014., Zagreb - Voditeljica Barbara Kolar.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
29.01.2015.
u 16:33

Ariana Jandrić i Romana Nemčić, urednice emisije Godišnjica mature, odgovorile su nam na nekoliko pitanja uime ekipe koja je realizirala serijal. Godišnjica mature nominirana je u kategoriji TV emisija godine.

1. Što vam znači nominacija za Večernjakovu ružu?

Kada u jednoj godini radite na dva projekta, Godišnjica mature i Maestro, pa oba na kraju „dožive" nominaciju za Večernjakovu ružu, jako ste sretni. Zadovoljne smo ne samo nas dvije, nego i svi u produkcijskoj ekipi koja je radila na projektima jer su, bez obzira na to tko je potpisan kao autor i urednik serijala, oba uspješno realizirana samo zbog predanog rada svih članova ekipe. Kada sve završi, zaboraviš na pripreme, snimanja, montaže... posebno kada znaš da su članovi žirija ove nagrade uvidjeli s koliko smo entuzijazma radili svoj posao. Obavijest o nominaciji primile smo na snimanju "Voicea". Ušle smo u dizalo i jedna drugoj čestitale. To je bio naš trenutak.

2. Odakle ideja za emisiju?

Htjele smo predstaviti sretne ljude. Ljude koji s toliko zanosa žive svoj život i primjer su svima nama jer, bez obzira na to jesu li profesori, sportaši, glazbenici, pisci... svi gosti Barbare Kolar u emisijama svjedočili su o mladenačkom zanosu koji je utjecao na izbor njihova poziva u koji su ostali zaljubljeni cijeli svoj život. Zar to nije predivno?

3. Sjećate li se svoje maturalne večeri?

Kada gledamo fotografije s maturalne zabave, shvaćamo da su sve iste. Bez obzira na to kako nam sada izgledaju te haljine, frizure i cipele, to su fotografije ljepote, mladosti, vremena kada smo željeli i mogli sve.

4. Jesu li se prijašnje generacije bolje zabavljale?

Osamnaestogodišnjaci su uvijek isti. Zabavljaju se najbolje na svijetu! Ljepota mladenačkih snova uvijek je podjednaka

5. Što ste naučili iz emisije Godišnjica mature?

Svi naši gosti svjedočili su o samo jednom: kako ostvariti snove te ostati zaljubljen u svoj poziv cijeli život. Biti u njihovoj blizini i pokušati dočarati taj zanos koji još uvijek žive bio je jedan lijep radni zadatak. Tako ispunjene živote želimo svima!

>>Iva Gačić: Svaki dan donosimo priče ispričane iz svih kutova, vjerodostojno i objektivno

>>TLZP: Publici smo prenijeli pozitivnu energiju i pokazali da je sve moguće

Komentara 1

BI
binko
11:40 16.03.2015.

Ako se vodi razgovor s autoricama, onda trebamo vidjeti njihove slike....a ne sliku voditeljice u studiu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije