Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernjakova RUŽA

Iva Gačić: Svaki dan donosimo priče ispričane iz svih kutova, vjerodostojno i objektivno

07.09.2011., Zagreb - Iva Gacic , direktorica Informativnog programa Nove TV. Photo:
Foto: Robert Anić/PIXSELL
28.01.2015.
u 20:00

Dnevnik Nove TV nominiran je u kategoriji emisija godine

Dnevnik Nove TV najgledanija je informativna emisija na nacionalnim televizijama.

O uspjehu Dnevnika Nove TV, ali i planovima za 2015. godinu razgovarali smo s Ivom Gačić, direktoricom Informativnog programa Nove TV.

1. Koja je nit vodilja svakog novog Dnevnika Nove TV, koja ga je i učinila najgledanijim informativnim programom godine?

– Na prvome mjestu fantastičan tim koji ga radi. Svaki dan donosimo priče ispričane iz svih kutova, jednako su nam važne političke vijesti koje dolaze tijekom dana kao i društvene koje se pak tiču svakodnevice ljudi. I tako svaki dan ispočetka: aktualno, vjerodostojno i objektivno.

2. S kojim vam se idejama najčešće javljaju gledatelji, što predlažu...?

– Jako puno poziva, e-mailova i pisama stiže svaki dan od gledatelja koji ne znaju kome bi se obratili pa odabiru nas jer su vidjeli da se puno problema riješi nakon što o njima progovorimo. Ali ima i onih gledatelja koji nam žele pohvaliti svog susjeda, učitelja, kolegu, javiti za neko dobro djelo.

3. Koji su planovi tima Dnevnika Nove TV za 2015. godinu?

– Biti još i bolji! Svaka godina nosi nove izazove. Iza nas je puno uspješno odrađenih projekata, od onih za koje smo se pripremali mjesecima, poput predsjedničkih izbora, do onih za koje smo imali manje od sat vremena za pripremu, poput uhićenja Milana Bandića. Puno analiziramo u želji da budemo još bolji.

4. Koliko vam kao timu znači ova nominacija?

– Svako nas priznanje veseli jer je to još jedna potvrda da se vidi sav uloženi trud.

>>Glasujte u anketi: Tko je zaslužio Večernjakovu ružu 2014.?

>>Ne trčimo za političarima nego za životom, a gledatelji su nam ispred svega

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
22:09 28.01.2015.

Gledajte Novu plačajte HRT.Ma ne ni za Boga miloga ,odjavite pretplatu i ne puštajte nikog u stan dok se zakon ne promjeni jer ovo što nam radi takozvana javna televizija je ispiranje mozga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije