Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duet s K. Montenom

Pogledajte spot za pjesmu 'Majske kiše' grupe Teška industrija

naslovna 10.07.09
29.03.2013.
u 15:05

Teškoj industriji, koja ove godine slavi čak 40 godina na glazbenoj sceni regije, ovo je prva suradnja

Spot za pjesmu „Majske kiše“ Teška industrija i Kemal Monteno predstavljaju u najboljem trenutku – upravo ovaj tjedan pjesma se prvi put pojavila na službenoj nacionalnoj top listi singlova i odmah zauzela visoko treće mjesto, ostavivši iza sebe imena poput Nene Belana, Lukyja, Crvene jabuke, Massima.

Teškoj industriji, koja ove godine slavi čak 40 godina na glazbenoj sceni regije, ovo je prva suradnja. Kako prijateljstvo Kemala Montena i dvojca iz Teške industrije, Ivice Propadala i Vedada Hadžiavdića seže u doba kada su kao članovi sarajevske grupe COD bili prateći bend Kemala Montena, izbor Keme za suradnju bio je logičan.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije