Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udala se!

Plavokosa zavodnica više nije na listi najpoželjnijih svijetskih udavača

cameron diaz
Foto: Esquire
1/6
06.01.2015.
u 13:26

Glumica je na vjenčanje pozvala svoje bliske prijateljice i kolegice Reese Witherspoon, Drew Barrymore i Gwyneth Paltrow

Plavooka holivudska ljepotica 42-godišnja Cameron Diaz više se neće nalaziti na listi najpoženjihih svijetskih udavača.

Tu titulu joj je “ukrao” glazbenik Benji Madden za kojeg se udala u ponedjeljak u njihovoj vili na Beyerly Hillsu nakon osam mjeseci veze.

– Presretni smo što smo na naše novo putovanje krenuli okruženi najužom obitelji i prijateljima – izjavili su novopečeni supružžnici u zajedničkom priopćenju magazinu People.

Glumica je na vjenčanje pozvala svoje bliske prijateljice i kolegice Reese Witherspoon, Drew Barrymore i Gwyneth Paltrow, a bio je tu i Benjijev brat blizanac Joel sa suprugom Nicole Richie.

>>Cameron Diaz zanosna je i bez trunke šminke, baš kao i Heidi Klum

Komentara 4

Avatar Babaluji x
Babaluji x
15:30 06.01.2015.

neka i ona malo uživa u braku :)))

JA
japanokinez
16:05 06.01.2015.

Ne kužim zasto se morala udavati kad ce za manje od godine biti nepremostive razlike. Osim sto je poznata po užasno osjetljivom licu punom prišteva i crvenih fleka, poznata je i po ogromnim ustima koja su od uha do uha. Sama je za neke novine izjavila kako nema načina popraviti to lice a usta joj nitko ne zeli sašiti po krajevima. Sad ako sa svim tim karakteristikama uspije ostati u braku sa likom koji je pozna samo 8 mjeseci, svaka mu dala. 42. godine i krajnje joj je vrijeme da kaze i mene je netko oženio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije