Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNA GRUPA

Plavi orkestar u varaždinskoj Areni 6. listopada

Plavi orkestar
Foto: Aljoša Rebolj
1/2
04.09.2018.
u 17:10

Plavi orkestar je jedan od omiljenih bendova svih generacija predvođen frontmenom Sašom Lošićem i jedan je od onih bendova koji nošen energijom svoje publike svira satima i uživa u svakom koncertu s jednakim entuzijazmom kao da im je prvi.

Mjesecima se pričalo o odličnom koncertu održanom početkom godine u Zagrebu gdje su dečki oduševili zagrebačku publiku nakon punih osam godina čekanja.

Više od deset tisuća ljudi pjevalo je u jedan glas i uživalo u njihovim najvećim hitovima. Ovo je definitivno jedan od onih koncerata koji ne želite propustiti! 

Početkom jeseni, točnije 6. listopada u varaždinskoj Areni Plavi Orkestar će održati koncert u sklopu svoje Everblue turneje koja je započela 2017. godine te će publika moći čuti neke od najpoznatijih pjesama koje nas vraćaju u prošlost kao što su – Suada, Bolje biti pijan nego star, Goodbye Teens, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana, Kaja i mnoge druge.  

Plavi orkestar je jedan od omiljenih bendova svih generacija predvođen frontmenom Sašom Lošićem i jedan je od onih bendova koji nošen energijom svoje publike svira satima i uživa u svakom koncertu s jednakim entuzijazmom kao da im je prvi. 

Priliku za doživjeti fantastičan koncert imat će i varaždinska publika!

Plavi Orkestar je bend koji spaja publiku od najranije dobi pa sve do zrelih godina. Na njihovim koncertima svi su kao jedno. U glas se pjevaju sve pjesme od riječi do riječi, a sa svakom novom pjesmom publika je željna još hitova i uspomena koje evocira ovaj bend.

Ne propustite priliku i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Bit će vam to najljepših preko dva sata koliko će bend svirati i rasplesati publiku!

Ulaznice nabavite putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin - Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec - Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec - Kavana Ivana
Novi Marof - Caffe bar Piccolo
Ludbreg - Caffe bar Rondo
Koprivnica - Caffe bar Stefano
Mursko Središće - Caffe bar Parks
Prelog - City bar
Palovec - Domino bar
BP Petrol 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:07 04.09.2018.

seljačija

Avatar rubinet
rubinet
15:16 05.09.2018.

..u Jugi Bijelo dugme bje pastirski rock,a ovi pastirski pop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije