Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno

Pjevačica svom silovatelju mora isplatiti 1,3 milijuna dolara?

kesha
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
09.02.2017.
u 10:09

Pjevačica Kesha zadnje dvije godine vodi sudsku bitku sa svojim menadžerom Dr. Lukeom kojeg je optužila za silovanje, a Dr. Luke od nje sada traži da mu isplati milijunski iznos jer je to novac koji mu duguje za turneje koje joj je organizirao

Kada je pop pjevačica Kesha objavila da je bila žrtva silovanja i da je silovatelj bio njezin producent i menadžer Lukasz “Dr. Luke” Gottwald, to je izazvalo veliki šok.

Kesha je tvrdila da ju je Gottwald godinama seksualno i psihički maltretirao. 

Još veći šok uslijedio je ovaj tjedan kada je njezin bivši menadžer od nje zatražio da mu isplati 1,3 milijuna dolara.

Tvrdi da je to svota koju mu Kesha duguje za turneje koje joj je organizirao i da je to novac kojim mora podmiriti troškove izrade njezinih suvenira koje je prodavala na koncertima. 

Kesha i Dr. Luke na sudu su već dvije godine, otkako je ona podigla tužbu protiv njega, a tijekom cijelog sudskog procesa Kesha je i dalje pod ugovorom s kućom Sony čiji je zaposlenik Dr. Luke. Sud joj nije dopustio da raskine taj ugovor.

Kesha zadnjih godinu dana nije izdala nijednu pjesmu jer ne želi da dio njezine zarade i dalje odlazi u ruke čovjeku koji joj je uništio život. 

>>Mora raditi za muškarca kojeg je optužila za silovanje

>>Obožava šipku: Kesha plesala striptiz u novom spotu

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:34 09.02.2017.

u americi je vrlo popularno optužiti nekoga za silovanje...

Avatar strazar
strazar
10:37 09.02.2017.

ajde ajde bilo ti je dobro dok je tekla lova a sad kad je presusilo malo bi ga tuzila

TO
tomojuric1
11:49 09.02.2017.

navodno ju je telepatski obljubio, dok je spavala i ružno sanjala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije