Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila sve

Pjevačica prvi put iskreno o raspadu braka: Traumu možete prepoznati i u mom glasu koji se potpuno promijenio

Foto: Profimedia
1/7
03.12.2020.
u 15:30

Pjevačica je u razgovoru s kontroverznim radijskim voditeljem Howardom Sternom kazala kako je do razvoda došlo zato što su se prebrzo odlučili na brak, za što je jedini razlog bila trauma nakon što su u velikom požaru izgubili svoju vilu u Malibuu.

Pjevačica Miley Cyrus na konačno je progovorila o pravim razlozima svog razvoda od australskog glumca Liama Hemswortha. Naime, mnogi su bili uvjereni kako je braku presudila nečija nevjera ili droga i alkohol, no Miley sada tvrdi da to nije istina. Pjevačica je u razgovoru s kontroverznim radijskim voditeljem Howardom Sternom kazala kako je do razvoda došlo zato što su se prebrzo odlučili na brak, za što je jedini razlog bila trauma nakon što su u velikom požaru izgubili svoju vilu u Malibuu. Sada tvrdi da je to bila velika pogreška, bez obzira na to što su bili u vezi od 2010. 

- Bili smo u vezi od kad sam imala 16 godina. Izgorjela nam je kuća. Godinama smo bili zaručeni. Zapravo se nikada nismo planirali vjenčati, ali onda nam je izgorjela kuća - kazala je Miley i dodala: - Ta trauma se može prepoznati i u mom glasu, koji se od požara potpuno promijenio.

- U to vrijeme ja sam bila u Južnoj Africi i nisam mogla doći doma, niti spasiti svoje životinje koje je Liam zavezao za stup na plaži kako ne bi izgorjele - nastavlja Cyrus i naglašava: - Uvijek ću mu biti zahvalna zbog toga, on je heroj i uvijek ću ga voljeti. 

- U požaru sam izgubila sve. Sve što je imalo nekakvu sentimentalnu vrijednost, sve što sam ikada napisala, sve moje pjesme su izgorjele - prisjeća se pjevačica koja tvrdi da je nakon toga tražila sigurnost u potvrđivanju ljubavi brakom.

- Htjela sam zadržati barem nešto od tog života prije požara, a to smo bili Liam i ja i zato sam pristala na brak. 
Samo šest mjeseci kasnije paparazzi su je uhvatili na odmoru kako se ljubi s bivšom suprugom reality zvijezde Brodyja Jennera. Dva tjedna kasnije najavila je da više ne živi s Hemsworthom, a ubrzo su se i razveli. 

- Počeli smo se previše svađati. Više se nismo slagali. A ja ne podnosim dramu i kada dođem doma treba mi netko tko će mi pomoći da se osjećam sigurno i smireno - objasnila je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije