Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjenčali se u veljači

Pjevač grupe Silente postao je tata, otkriveno je i neobično ime bebe, a supruga objavila fotke iz šetnje

Foto: Instagram
1/6
03.10.2022.
u 18:40

Podsjetimo, par je imao intimno vjenčanje u Dubrovniku u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a Tibor je nedavno komentirao zašto su se vjenčali u tajnosti.

Pjevač grupe Silente Tibor Karamehmedović u veljači se vjenčao s Mijom Podrug s kojom je u vezi od prošle godine, a prije par tjedana postao je i otac. Fotku s bebom  kojoj su dali ime Rubi objavila je njegova supruga, a ona je pokazala i kako je s djevojčicom bila u šetnji.

Podsjetimo, par je imao intimno vjenčanje u Dubrovniku u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a Tibor je nedavno komentirao zašto su se vjenčali u tajnosti. 

 

- Ne bih ja to nazvao 'tajnost', ja bih to nazvao 'privatnost', ima razlike. Nije da ja nešto tajim ili krijem, meni i ženi su smiješni svi naslovi i zaključivanja. Kao da čitam o nečijem drugom životu. Ni ja ni žena nismo od velikih vjenčanja i ceremonija. Nije nam to napeto, htjeli smo biti sami. Na kraju smo pozvali nekoliko ljudi iz obitelji i kruga bliskih prijatelja da bude zabavno na večeri. Zvao sam i prijatelje iz Šibenika koji su svirali i napravili odličnu atmosferu - rekao je za Story

Tibor i Mia se zaručili su se u prosincu prošle godine kada je glazbenik objavio zajedničku fotografiju iz Sarajeva na svom Instagram profilu, a u komentarima su mu mnogi tada čestitali na zarukama.

- Sreća je u onom što je prošlo. I možda u onom što će tek biti - kratko je napisao Tibor uz fotografiju snimljenu u Sarajevu. Prve zajedničke fotografije Karamehmedovići na svojim društvenim mrežama su objavili prošlog ljeta i tako se i saznalo da je glazbenik u vezi s marketinškom stručnjakinjom. 

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
19:37 03.10.2022.

S takvim prezimenom ime je nebitno. Kak god okrenes zvali buju ga/ju Kara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije