Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA MALA ALBA

Petar Grašo nije dočekao suprugu i kćer na izlasku iz rodilišta, otkriveno gdje je bio

Hana Huljić  Grašo u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/8
22.07.2022.
u 12:32

Njen suprug Petar (46) nije ih dočekao na izlasku iz rodilišta budući da je nastupao u Dubrovniku kao gost večeri na koncertu najboljih hrvatskih klapa. Grašo će i za vikend nastupati na Fusion festivalu u Splitu.

Glazbenica Hana Huljić Grašo (31) sinoć je napustila rodilište u pratnji majke Vjekoslave i s malenom Albom vratila se kući. Njen suprug Petar (46) nije ih dočekao na izlasku iz rodilišta budući da je nastupao u Dubrovniku kao gost večeri na koncertu najboljih hrvatskih klapa. Grašo će i za vikend nastupati na Fusion festivalu u Splitu.

Podsjetimo, djevojčicu je Hana rodila carskim rezom u kasnim poslijepodnevnim satima i malena je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara i unijela je veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić. Prvu Albinu fotografiju na Instagramu objavio je Grašin kum Dino Rađa.

Fešta u povodu dolaska prinove bila je u krugu obitelji i prijatelja, a ponosni djed Tonči Huljić javio nam se nakon proslave i otkrio kako je prošao porod te zašto su roditelji odabrali ime Alba za svoju djevojčicu.
– Malena Alba iznenadila dolaskom nekoliko dana ranije. Ali sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni. Petar i Hana unaprijed su se dogovorili da će, ako bude djevojčica, zvati se Alba (ime je latinskog podrijetla i dolazi od riječi albus (bijelo, svijetlo). Posebno lijepo značenje ovo ime nosi u talijanskom i španjolskom jeziku – zora i izlazak sunca op. a.) jer je njegov tata Zoran, a da je bio dječak zvao bi se Tonči, po njegovu djedu i meni – otkrio nam je Tonči.

Hana i Petar vjenčali su se u Splitu ove veljače, a da su u ljubavnoj vezi, razotkrilo se u listopadu prošle godine. 

VIDEO: Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima' 

 

Ključne riječi

Komentara 12

UG
ugota
13:31 22.07.2022.

Kad je rastava Graso u Dubrovniku vec ljubi drugu par godina mladzu

SA
sanikol
15:16 22.07.2022.

Grašo. Ovo je nevjerojatno od čovjeka koji je navodnao čekao 30 neuspješnih godina da dobije dijete sa Danijelom. Nisu bez veze nekidan u Splitu na LGBT paradi nosili tablu sa natpisom: "Grašo kad ćeš nam se vratiti". U Dalmaciji bi za ovaj slučaj rekli: "Grašo, ajde lovit rake". I bez obzira na sve, srami se.

DU
Deleted user
15:48 22.07.2022.

kod frenda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije