Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ganuti košarkaš

Dino Rađa objavio prvu fotografiju kćeri Hane i Graše: 'Koliko je sreće, ljubavi i suza donijela u naše živote'

Foto: Instagram
1/5
22.07.2022.
u 08:19

Oduševljenje prinovom u obitelji Huljić-Grašo nije krila ni Rađina supruga Viktorija. "Cura naša najljepša", poručila je bivša Miss Dalmacije u komentarima.

Protekle nedjelje na svijet je stigla Alba Grašo, trenutačno najpoznatija celebrity beba. Kći Hane Huljić Grašo (31) i Petra Graše (46) jučer je zajedno s majkom, uz pratnju bake Vjekoslave, napustila splitsko rodilište, a nekoliko sati kasnije na društvenim mrežama osvanula je i prva njezina fotografija.

1/15

Objavio ju je proslavljeni košarkaš Dino Rađa, inače Grašin vjenčani kum.  – Koliko sreće, emocije, ljubavi i suza ova je mala ruka donijela u naše živote – napisao je ganuti  Rađa u opisu fotografije na kojoj malena Alba čvrsto drži prst, a oduševljenje prinovom u obitelji Huljić-Grašo nije krila ni Rađina supruga Viktorija. "Cura naša najljepša", poručila je bivša Miss Dalmacije u komentarima. 

Djevojčicu je Hana rodila carskim rezom u nedjelju u kasnim poslijepodnevnim satima. Malena je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara. Fešta u povodu dolaska prinove bila je u krugu obitelji i prijatelja, a ponosni djed Tonči Huljić javio nam se nakon proslave i otkrio kako je prošao porod te zašto su roditelji odabrali ime Alba za svoju djevojčicu.

– Malena Alba iznenadila je dolaskom nekoliko dana ranije. Ali sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni. Petar i Hana unaprijed su se dogovorili da će, ako bude djevojčica, biti Alba (ime je latinskog podrijetla i dolazi od riječi albus (bijelo, svijetlo). Posebno lijepo značenje ovo ime nosi u talijanskom i španjolskom jeziku – zora i izlazak sunca op. a.) jer je njegov tata Zoran, a da je bio dječak zvao bi se Tonči, po njegovu djedu i meni  otkrio nam je Tonči. Hana i Petar vjenčali su se u Splitu ove veljače, a da su u ljubavnoj vezi, razotkrilo se u listopadu prošle godine. 

VIDEO Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi

Komentara 6

DU
Deleted user
09:06 22.07.2022.

Kum se slika sa djetetom, a tate niotkuda!

Avatar budala
budala
09:18 22.07.2022.

Ovo dvoje iskacu iz pastete

TA
Tajg
10:02 22.07.2022.

A i Ivanišević se šeta cijelo vrijeme sa mlađom. Kako tu nema PR za brižnoga taticu sa kćerkom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije