Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Definitivna odluka

Krah braka: Petar Ćiritović i supruga ljubavi su dali drugu šansu prije par godina, ali nisu uspjeli

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
26.05.2021.
u 10:50

Par koji se vjenčao prije devet godina već je jednom prolazio kroz krizu, ali sada su donijeli konačnu odluku o razvodu.

Glumac Petar Ćiritović i njegova supruga Lucija shvatili su kako njihov brak više nema budućnost i odlučili su predati papire za razvod. Vijest o definitivnom razlazu Ćiritović, kojeg pamtimo po ulogama u sapunicama "Dolina sunca", "Obični ljudi", "Zora dubrovačka", potvrdio je za Gloriju. Bračne zavjete Petar i Lucija izmijenili su prije devet godina na intimnoj ceremoniji u Remetama i tog istog dana su krstili i svog tada pet mjeseci starog sina Krstu.

Dvije godine nakon toga pojavile su se prve razmirice kod ovog para i Lucija se u travnju 2014. godine sa sinom iselila iz njihovog zajedničkog stana. Petar je tada govorio kako je takav privremeni rastanak normalna stvar u svakom braku. Uskoro je pokazao da je bio u pravu i pomirio se sa šest godina mlađom ekonomisticom Lucijom i prije četiri godine par je dobio drugog sina kojem su dali ime Jakša.

- Jakša ima dvije i pol godine i trenutačno svira usnu harmoniku. Nemam predrasuda i teorija da bi netko trebao nešto biti. Zvuči kao floskula, ali htio bih da budu sretni. No treba i raditi u životu, a mislim da jedino možeš uspjeti ako uživaš u onome što radiš. Makar u početku, poslije to možeš i zamrziti kada ti je već puna kapa svega. Volio bih da rade nešto iz ljubavi. A hoće li biti glumci… Nekidan sam pročitao rečenicu Marlona Branda: “Gluma je najljepši i najdivniji posao na kugli zemaljskoj ako si dobar glumac. Ako si loš glumac, gora je od najgore kožne bolesti”. Složio bih se s njim, ali bih dopunio “ako već vidiš da ti je kao da imaš najgoru kožnu bolest, mijenjaj”. Smatram da nikad nije kasno, ako ne ide - ne ide. - izjavio je glumac prije nekoliko mjeseci na temu jesu li sinovi naslijedili njegove glumačke gene.

Ključne riječi

Komentara 3

T7
Toro. 71
11:05 26.05.2021.

Znači mala našla sponzora!!

DU
Deleted user
14:25 26.05.2021.

I koga sada briga za njih dvoje? Kaj su oni? Ajmo ljudi da ne patimo zbog nji, napijmo se veselimo, radujmo se životu, a oni neka pate!!!! Njihova briga!!!!

DU
Deleted user
11:25 26.05.2021.

Ništa čudno, danas brak traje kraće od roka trajanja Gavrilovićeve paštete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije