Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Marijan oženio Tajlanđanku, a Bahra je bijesna jer ih nije pozvao na vjenčanje: Kao da smo nedostojne

Foto: RTL
1/8
26.05.2021.
u 08:21

Naime, vjenčanje Marijana Ceravca (70 ) i Tajlanđanka Patty prikazano je u epizodi showa 'Ljubav je na selu', a sve su gledale kandidatkinje Mara, Bahra i Radmila koje su ranije u sezoni pokušale osvojiti njegovo srce.

Najstariji farmer 13. sezone oženio se se četvrti put. Naime, vjenčanje Marijana Ceravca (70) i Tajlanđanka Patty prikazano je u epizodi showa 'Ljubav je na selu', a sve su gledale kandidatkinje Mara, Bahra i Radmila koje su ranije u sezoni pokušale osvojiti njegovo srce. 

Njih tri nisu bile pozvane na vjenčanje, ali je ceremoniji prisustvovala voditeljica Anita Martinović. 

- Moja princezo, lijepa si - kazao je Marijan kada je Tajlanđanku ugledao u vjenčanici. 

- Četvrti mi je brak, ali osjećam se kao da mi je prvi jer je Patty stvarno uhvatila moje srce - rekao je 70-godišnjak i nastavio: - Kamen mi je pao sa srca!
Bahra je pogledala snimku, te ju je jako povrijedilo što ih farmer nije pozvao na vjenčanje. 

- Uvrijeđena sam zbog toga što nas nije dostojno sve tri pozvao na prisustvo njihova vjenčanja da ga na taj njegov pir početnog života ispratimo dostojno. On je nas smatrao kao da smo mi nedostojne - rekla je. 
S njom su se složile i druge kandidatkinje. Ipak, voditeljica Anita ih je nagovorila da im požele sretan brak do kraja života. 

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije