Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova emisija u najavi

Kardashiani ne odlaze s televizijskih ekrana, obožavatelji mogu predahnuti

Foto: Instagram
1/5
26.05.2021.
u 07:00

Nova emisija očekuje se ove godine, a iako se ne zna puno, Kris Jenner rekla je da kao obitelj otvaraju sljedeće poglavlje i obožavatelji će moći gledati njihov razvoj.

Klan Kardashian – Jenner uskoro ćemo moći pratiti u novoj emisiji na streaming servisu Hulu, otkrila je glava obitelji, Kris Jenner, na konferenciji za Disney. Slavna obitelj tako sigurno neće nestati s televizijskih ekrana nakon što njihova emisija „Keeping Up with the Kardashians“ završi s 20. sezonom na kanalu E!. Prvu vijest o kraju emisije podijelila je Kim Kardashian na svom Instagramu u rujnu prošle godine.

- Teška srca donijeli smo odluku da se kao obitelj oprostimo od 'Keeping Up with the Kardashians' – napisala je Kim u svojoj objavi – neizmjerno smo zahvalni svima koji su nas gledali svih ovih godina, kroz dobra i loša vremena, sreću, suze, brojne veze i djecu.

Nova emisija očekuje se ove godine, a iako se ne zna puno, Kris Jenner rekla je da kao obitelj otvaraju sljedeće poglavlje i obožavatelji će moći gledati njihov razvoj.

- Obožavatelji žele da budemo ono što jesmo i od prvog trenutka emocionalno su ulagali u našu emisiju baš kao što smo i mi. obožavatelji će voljeti vidjeti nas kako nastavljamo putovanje – istaknula je Kris i poručila „izgledat ćemo nevjerojatno“.

Obitelj je partnerstvo s Hulu servisom, koji je u vlasništvu kompanije Walt Disney, potpisala krajem prošle godine, što je i potaknulo glasine među obožavateljima da obitelj sprema nešto novo. Kris je na konferenciji izjavila da se nisu dvoumili o sklapanju partnerstva, jer i sami vole pratiti sadržaje na Disneyju.

- Hulu se doima kao dio obitelji, odmah su prihvatili ideju nove emisije otvorenih ruku – rekla je Kris i dodala da je na Hulu moguće odgledati sve sezone njihove emisije „Keeping Up with the Kardashians“ što servis čini „savršenim mjestom“ za nastavak.

Keeping Up with the Kardashians“ s emitiranjem su počeli 2007., a posljednja sezona svoju premijeru je imala u ožujku ove godine i kraj se očekuje u lipnju. Emisija prikazuje svakodnevni život obitelji, njihove privatne odnose i drame. Unatoč kritikama da se radilo o ispraznom showu i da članovi nisu ni po čemu poznati osim po svojoj 'poznatosti', Kardashiani i Jenneri pokupili su brojne nagrade i ostvarili uspješne karijere. Kim Kardashian danas je tako jedna od najpopularnijih influencerica na Instagramu, Kylie Jenner postala je vlasnica make-up brenda, a Kendall Jenner model.

VIDEO Obožavatelji Eurosonga nakon Albininog nastupa zapalili Twitter


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije