Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se pratiteljima

Pamela Ramljak na društvenim mrežama progovorila o bolesti: 'Ništa ne čujem, a ni konjska tableta ne pomaže'

Foto: Instagram screenshot
1/10
13.11.2022.
u 11:06

Ovaj put se požalila da je bolesna, točnije da ima upalu srednjeg uha, te da joj ni tableta ne pomaže. Pamela je također zamolila pratitelje da s njom podijele svoja iskustva i otkriju joj što je njima pomoglo da što prije ozdrave.

Pjevačica i članica grupe Feminnem, Pamela Ramljak (42) na društvenim mrežama često objavljuje detalje iz privatnog života. Ovaj put se požalila da je bolesna, točnije da ima upalu srednjeg uha, te da joj ni tableta ne pomaže.

"Upala srednjeg uha, prvi put u životu...najradije bih si uho van iščupala, ionako ništa na njega ne čujem, a ni konjska tableta ne pomaže... Itko iskustva? Pijem antibiotik, i koristim kapi za nos i uho..." napisala je Ramljak na Instagram Storyju. 

Foto: Instagram

Inače, Pamela je nedavno otkrila da je drugi put preboljela koronu.

- Evo i covid part 2 je završio, delta, omicron.. meni neusporedivo. Kao gripa i prehlada recimo, samo usporedbe radi. Delta je bila opaka. Valjda je to to, dosta mi sojeva - napisala je pored fotografije na kojoj pozira na balkonu. 

- Napokon ako Bog da sljedeći tjedan kod svojih, muž jadan mora raditi, ali skupimo valjda i koji dan mora svi skupa - dodala je.  Podsjetimo, Pamela je u rujnu prošle godine otkrila da je 12 dana bila u izolaciji zbog covida. - Napokon nemam temperaturu.

Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptoma. Bože, hvala ti. Sve će biti okej - napisala je tada uz fotografiju s kćeri Marijom. 

Podsjetimo, Pamela je u rujnu prošle godine otkrila da je 12 dana bila u izolaciji zbog covida. - Napokon nemam temperaturu. Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptoma. Bože, hvala ti. Sve će biti okej - napisala je tada uz fotografiju s kćeri Marijom. Pratitelji su joj tada poslali želje za brzim ozdravljenjem i pitali su je kako su njezin sin Antun i kći Marija podnijeli zarazu koronavirusom. - Djeca to super podnose. Malo temperatura i šmrkav nos - odgovorila je pjevačica tada.

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

Ključne riječi

Komentara 6

FO
forfun
21:40 13.11.2022.

A ja sam mislio da umire

DO
doberdedec
16:22 13.11.2022.

Pamela, istiskaj par kapisoka iz listova ČUVARKUĆE, sok ugrij na toplinu ljudskog tijela i ukspaj u uho.

WA
wannabenovinari
11:11 14.11.2022.

Koja drama oko upale uha. Što bi da joj stvarno nešto bude?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije