Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesensko izdanje

Severina u kombinaciji u kojoj ju ne viđamo često oduševila obožavatelje: Posebna!

Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
13.11.2022.
u 07:00

Za koncerte Severina bira odvažnija i glam izdanja, a njezini obožavatelji, sudeći po brojnim pohvalama u komentarima ispod nove fotografije, odobravaju i ovaj njen casual look.

Pogled na Severinin Instagram izgleda kao da ste zavirili u najbolji modni časopis. Besprijekorna, odvažna i modno trendi naša poznata pjevačica je i na pozornici i u privatnom životu. Nova odjevna kombinacija koju je pokazala na Instagramu je u jesenskim bojama u odijelu bež boje i majici na kopčanje, a ovu kombinaciju je upotpunila sportskom šiltericom i torbicom neobičnog dizajna.

Za koncerte Severina bira odvažnija i glam izdanja, a njezini obožavatelji, sudeći po brojnim pohvalama u komentarima ispod nove fotografije, odobravaju i ovaj njen casual look. - Najposebnija. Prelipa , preslatka i veoma elegantna ljubavi moja. Dugo te nismo vidjeli - poručili su joj obožavatelji. Severina je nedavno objavila i vijest koja je razveselila njezine obožavatelje, a pogotovo one iz Varaždina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Nakon nedavno održanog velikog koprivničkog koncerta, tijekom kojeg je oboren i rekord posjećenosti dvorane, Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon točno 10 godina, 10. veljače 2023. vraća se u Arenu Varaždin.

Baš kao i na velikom ovoljetnom koncertu u Opatiji, na pozornici će joj se pridružiti prošireni prateći orkestar, među kojima i gudači i trubači, a posebno osmišljen repertoar goste će provesti kroz retrospektivu najvećih hitova koji su obilježili Severininu karijeru, od samih početaka pa sve do danas. Mnogi od njih sjajan su poziv za provesti predvalentinovsko večer u najljepšem društvu i atmosferi.

VIDEO Severina povodom Dana grada Koprivnice napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Baluba
Baluba
07:59 13.11.2022.

Mislim da smo ju svi odavno vidjeli u njenoj najpoznatijoj kombinaciji sa oženjenim poduzetnikom.

PV
prcko.vita
07:37 13.11.2022.

A tek na jahtama kako ta modna kombinacija dolazi do izraza, leleeee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije