Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superpar

Ovako je Neven Ciganović komentirao muški poljubac Gospodina Savršenog

Foto: Pixsell, screnshoot
1/6
04.04.2019.
u 15:23

Vidi se da dečku definitivno nisu strane ovakve stvari, dapače vrlo je spretan i nježan - komentirao je Ciganović

Nakon što je Goran Jurenec u RTL-ovom showu "Superpar" demonstrirao kako on zavodi i tom prilikom je poljubio natjecatelja Davora, prijateljica je Nevena Ciganovića, koji često komentira Jureneca i njegovu djevojku Hanu Rodić, upitala što on misli o cijeloj situaciji.

Cigi je ovaj put imao više diplomatski odgovor i na Facebooku je napisao ovo:

- Već u prvoj emisiji je pokazao da mu više prija muški zagrljaj. Tako da je ovo samo nadogradnja. A pošto ne smijem dijeliti neke situacije jer sam i sam sudjelovao u ovom projektu. No, vidi se da dečku definitivno nisu strane ovakve stvari, dapače vrlo je spretan i nježan - komentirao je Ciganović i uz poruku ostavio znak srca. 

Foto: Facebook screenshot

Ciganović i Jurenec već su imali mali okršaj na društvenim mrežama i Goran je tada blokirao Nevena na Instagramu. Tada je objasnio kako je to učinio jer ne dozvoljava da se na njegovom profilu ikoga vrijeđa. Kasnije mu je meta bila Hana i ispod jedne njene  fotografije na kojoj je s Goranom, Ciganović je napisao: Ovako se i sa mnom drpao. 

Hana mu je spremno odgovorila da vidi kako je njemu Goran tiha patnja. Hana mu je poručila i da želi njegovu sliku kao čestitku
 i dodala: "Čini mi se da nisi prebolio da Goran ima djevojku i da te prevario tvoj gaydar pa su ti puna usta kako ti kažeš  'savršenka'. Cigi, izdrži!!"

Komentara 11

Avatar Niškorist
Niškorist
16:14 04.04.2019.

Hrvatski selebriti ?

MU
mUto
15:47 04.04.2019.

Kakve su sve spodobe u medijima i malim ekranima !!!

SX
sudbina x
20:58 04.04.2019.

Ljudi moji šta se čudite...?Poljubila se dva pedera a treći komentira...Di je problem...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije