Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'on je savršen'

Pao strastveni poljubac! Goran iskoristio priliku pa umjesto Hane ljubio Davora

Foto: Screenshot/RTL
04.04.2019.
u 09:05

Goran Jurenec svoje taktike zavođenja demonstrirao je na Davoru, a dečki su se toliko opustili da je pred ostalim ukućanima pao i poljubac!

Natjecatelji Superpara u pauzama od zadataka odlučili su se malo opustiti u dnevnom boravku. Muški dio ekipe sjeo je na kauč i započeo razgovor o zavođenju.

Uskoro su s riječi prešli na djela, a svoje taktike zavođenja ukućanima je otkrio Goran Jurenec. Hana mu nije bila u blizini pa se brže-bolje dočepao Davora s kojim je počeo izmjenjivati nježnosti.

– Ovo je sad najvažniji moment. Pazi Imotski – rekao je Goran kandidatu Josipu Ajduku koji je sjedio pored njega i Davora.  – Samo da ti tu kosu maknem. To je dosta poznato. I onda iskoristiš tu priliku – kazao je dobro raspoloženi Jurenec, a potom i poljubio Davora.

Foto: RTL

Tomislav i Josip umirali su od smijeha, a nedugo nakon što su se dobro proveli Davor je svoju ''aferu'' s Gospodinom Savršenim priznao i supruzi Tini s kojom ima dvoje djece. 

Foto: RTL
Pogledajte i tko su najveći kradljivci u svijetu showbusinessa

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Duslikr
10:11 04.04.2019.

Zaglupljivanje nacije ne smeta niti jednom pravobranitelju. Njima je samo vazno da zena nije uslikana sa usisavacem.

CH
chemica
09:25 04.04.2019.

Znali smo od početka.

Avatar JosipBrozTito
JosipBrozTito
09:33 04.04.2019.

Mačevaoci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije