Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekid

Ornela Vištica i Andrej Dojkić: kraj ljubavi zbog treće osobe?

ornela
Nova TV
05.10.2011.
u 08:00

– Nemam komentara. Sve mi je to previše jadno – rekla nam je mlada glumica, dok je njezin bivši dečko potvrdio prekid riječima: – Ornela i ja već dugo nismo zajedno, a razlog prekida ne bih dijelio s javnosti.

Zagrebački glumac Andrej Dojkić nikako da pronađe sreću u ljubavi. Njegova veza s Petrom Sanader potrajala je nekoliko godina, a ova posljednja s lijepom Mostarkom i studenticom glume Ornelom Višticom tek nekoliko mjeseci. Naime, glumački par koji posljednjih tjedana možemo vidjeti u telenoveli “Larin izvor” nedavno je prekinuo turbulentnu vezu.

Fatalni Osječanin

Jedan od razloga prekida navodno je mladi osječki scenarist Hrvoje Belanović, s kojim se Ornela sve češće viđa, piše novi broj Storyja. O kraju svoje ljubavi ni Ornela ni Andrej nisu bili previše rječiti.

– Nemam komentara. Sve mi je to previše jadno – rekla nam je mlada glumica, dok je njezin bivši dečko potvrdio prekid riječima:

– Ornela i ja već dugo nismo zajedno, a razlog prekida ne bih dijelio s javnosti – rekao je Dojkić, koji se prošlog tjedna u restoranu People’s dobro zabavljao u nepoznatom ženskom društvu. Zagrebački glumac prije mjesec i pol shvatio je da veza s Ornelom nema budućnost.

Hirovita ljepotica

Težak karakter 22-godišnje studentice, njezina hirovitost i nagle promjene raspoloženja presudili su njezinoj posljednjoj ljubavnoj vezi.

Komentara 12

DU
Deleted user
11:40 05.10.2011.

zašto jednostavno ne napišete da je ženska štraca...

JA
jamanuša
12:09 05.10.2011.

,,,eno ga. propade još jedno bratstvo i jedinstvo,.............žalom kao za lanjskim snijegom.

PE
Pegaz
09:03 05.10.2011.

A to bi nas trebalo zanimati jer....???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije