Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrija Milošević

Omiljeni glumac o teškom odrastanju: Mjesecima sam sakupljao novac za majicu, a na selu sam čuvao i ovce

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
01.11.2021.
u 09:18

Zvijezda serije "Andrija i Anđelka" pričao je o svom odrastanju u Podgorici i teškim vremenima u kojima je njegova mama mjesecima skupljala novac da mu kupi sportsku majicu s kapuljačom koja je tada koštala 30 maraka.

Gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji glumac Andrija Milošević, kojeg je naša publika upoznala kroz humorističnu seriju "Andrija i Anđelka" koja se prikazivala na RTL-u, pričao je o svom odrastanju u Podgorici i teškim vremenima u kojima je njegova mama mjesecima skupljala novac da mu kupi sportsku majicu s kapuljačom.

- Meni je majka skupljala šest mjeseci 30 maraka da mi kupi majicu s kapuljačom. Ali nije bilo tragično. Nisam toliko žudio za materijalnim. Jednostavno je bilo tako, svidi ti se nešto kao djetetu ali nemaš uvjete za to. Bila je inflacija i rat, ali uspjeli smo nekako to preživjeti. - rekao je glumac. Rano je počeo raditi tako da sada sa navršene 43 godine ima podosta radnog staža. - Prvi razred srednje škole završio sam u Podgorici, a na početku druge sam upisao fakultet. Počeo sam raditi sa 16 godina. Imam 25 godina radnog staža. Od početka sam imao želju da radim i da se osamostalim te da zarađujem za svoje životne potrebe - kazao je glumac.

Ispričao je kako je do pozicije u kojoj se nalazi danas došao zbog predanog rada pa je kao dječak na selu i ovce čuvao. Preseljenje u Beograd bio je logičan odabir jer je u Beogradu imao najbolju priliku da ostvari svoj glumački san te je brzo dobio priliku da glumi uz bok talentiranim i nagrađivanim glumcima koji su mu godinama bili uzor. - Znao sam sve naše glumce. Sa 80 posto njih sam već igrao do svoje dvadesete godine. Od 16. do 20. godine sam igrao skoro sa svim najvećim jugoslavenskim glumcima - pohvalio se Milošević koji će uskoro ostvariti i svoju najveću životnu ulogu i postat će otac.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja”

 

Ključne riječi

Komentara 5

IN
InterventniUklopničar
10:39 01.11.2021.

Možete li ovaj članak prebaciti na premium kako bismo morali platiti da ga pričitamo

ZB
Zoki-Bijela
10:42 01.11.2021.

Da mora od glume zivjeti nebi imao sta jesti

Avatar Apsalar
Apsalar
10:04 01.11.2021.

"Omiljeni glumac"?! Gdje? Kome? ..... božedragi na što ste vi izašli. Čista sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije