Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandi i Ilina Cenov

Odvjetnica koja se udala za hrvatskog pjevača objavila fotke s vjenčanja: 'Naš brak je postao punoljetan'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/25
12.02.2024.
u 21:20

Prošlo je 18 godina otkako su Ilina i Sandi Cenov zaplovili u mirnu, onu bračnu luku. Na društvenoj mreži lijepa odvjetnica objavila je fotografije s njihova vjenčanja.

Odvjetnica Ilina Cenov, supruga popularnog domaćeg pjevača Sandija Cenova na društvenoj mreži Instagram objavila je njihove fotografije s vjenčanja povodom 18. godišnjice braka. - Naš je brak danas postao punoljetan. Ne znamo ni sami kad se to dogodilo... Vjenčanicu koju je dizajnirala Matija Vuica sam uspjela negdje zagubiti, ali srećom, putem nismo pogubili niti sami sebe, a niti jedno drugo. Sad će ono dvoje rezultata našeg braka reći da sam cringe – napisala je brineta uz njihove tri zajedničke fotografije s vjenčanja. – Tata Cenov nije cringe! – komentirao je objavu i Sandi, a ona mu je odgovorila – Bojim se da smo im beznadni slučajevi – poručila je šaljivo. 

Podsjetimo, ovaj bračni par upoznao se na skijanju u Nassfeldu prije dvadesetak godina, i od tada su nerazdvojni. Vjenčali su se samo tri mjeseca nakon što su uplovili u ljubavnu romansu i to na dalekom Baliju. 

VEZANI ČLANCI: 

Vjenčanje su ponovili godinu dana kasnije, ali pred matičarom u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu, nakon čega su proslavili u krugu 50-ak najbližih prijatelja i članova obitelji. Tada je u medijima procurila vijest da čekaju i svoje prvo dijete. Par danas ima dvoje djece, kći Zaru i sina Mikulu. 

VIDEO: Sjećate se Violete i Nikše iz BB-a koji su u sretnom braku 12 godina: Ne sramimo se ničega

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije