Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivnim objavama

Od Bandića se oprostili Marko Grubnić i Anica Kovač: 'Živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju'

Foto: Instagram
1/11
28.02.2021.
u 10:35

Od Bandića se od ranog jutra opraštaju prijatelji i kolege, ali i poznati. Emotivnu objavu posvetio mu je i stilist Marko Grubnić, a oglasila se i Anica Kovač.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u 66. godini. Pozlilo mu je u subotu nešto iza 23.30 sati te je ubrzo nakon u Bužanovu ulicu, u kojoj stanuje, stigla hitna pomoć. U stanu su mu pokušali pužiti liječničku pomoć i reanimirali ga  45 minuta, a potom ga prevezli u bolnicu Sveti Duh.

Od Bandića se od ranog jutra opraštaju prijatelji i kolege, ali i poznati. Emotivnu objavu posvetio mu je i stilist Marko Grubnić.

Foto: Instagram screenshot

"Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, živio je za posao koji je obavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivajte u miru Božijem dragi gradonačelniče" napisao je Marko i dodao:

"Ovo je ogroman gubitak za sve nas".

Foto: Instagram screenshot

Nakon vijesti o Bandićevoj smrti oglasila se i Anica Kovač, nekadašnja prva pratilja Miss svijeta, ali i supruga nekadašnjeg nogometnog reprezentativca Roberta Kovača.

Foto: Instagram screenshot

"Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije..sijaj zvijezdo i čuvaj nas" napisala je Anica uz fotografiju na kojoj je s Bandićem. 

 

Komentara 18

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:43 28.02.2021.

Za koga je Bandić imao tu ljubav? Za Zagreb nije, a smatrao je građane bedacima. Za kriminalce je imao razne dogovore i to je bila jedina ljubav, bogatstvo zgrtati, ljude prevariti, kriminalce okupiti i sebi uzeti.

GE
geler203
10:49 28.02.2021.

Idite zajedno s njim.

SH
Sharkee
11:45 28.02.2021.

Dovoljno je vidjeti tko sve žali za njim.. govori vam sve o pokojniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije