Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadaju se...

Obožavatelji lude! Glumac napisao znakovitu objavu i ostavio sve u nevjerici

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
07.02.2020.
u 17:30

Serija je prestala s emitiranjem 2004. godine, a Matthew Perry napisao je na svom Twitteru kako stižu velike vijesti i obožavatelji se nadaju kako je riječ o snimanju novih nastavaka serije.

Jedna od najgledanijih serija iz sredine 90-ih definitivno je serija "Prijatelji" koja se emitirala od 1994. do 2004. godine, a glavne likove igrali su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer.

Ova popularna serija ima veliku vojsku obožavatelja koji priželjkuje povratak slavne šestorke na male ekrane, a krajem prošle  godine počelo se šuškati kako je HBO u pregovorima s glumcima, a i Jennifer Aniston je gostujući kod Ellen DeGeneres dala  naslutiti kako postoje neki planovi oko povratka.

U posljednje vrijeme na Instagramu je Aniston objavila i fotke sa starom  ekipom serije što je obožavateljima dalo nadu da će se snimiti novi nastavci, a sada ih je zaintrigirala objava Matthewy Perryja. - Stižu velike vijesti - napisao je Perry, a obožavatelji su odmah poludjeli zbog ove objave.

 

 

- Molim te reci da se prijatelji opet snimaju! Prijatelji se opet okupljaju. Događa se, opet se okupljate! - stotine ovakvih poruka bile su ispisane ispod objave Matthewa Perryja koji još nije otkrio o kakvoj velikoj vijesti se radi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije