Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši supružnici

Izvori tvrde: Brad Pitt i Jennifer Aniston su ponovno skupa!

Brad Pitt i Jennifer Aniston
Foto: Profimedia
1/6
26.01.2020.
u 12:02

Šuškanja su sve glasnija, a iz izvora bliskim najpopularnijoj "prijateljici" Jennifer Aniston stižu potvrde da su ona i Brad Pitt ponovno sretno zaljubljeni.

Prema pisanjima stranih medija, čini se da se ljubav između najpoznatijeg hollywoodskog para Jennifer Aniston i Brada Pitta ponovno zaiskrila. Naime, izvori bliski paru tvrde da su se u tajnosti našli već barem pet puta, prije nedavnog zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu.

Navodno su se potajno nalazili u Jenniferinoj vili na Bel Airu tijekom božićnih praznika, a izvori bliski Jennifer tvrde da ona Brada nikada nije prestala voljeti.

Foto: Reuters/Pixsell

- Mislim da ga nikada nije prestala voljeti, iako joj je slomio srce kad ju je ostavio zbog Angeline - tvrdi za The Mirror anonimni izvor i dodaje kako mu je oprostila.

- Trebalo je jako dugo vremena, ali sve mu je oprostila - oprost je bio veliki korak da nastavi dalje - objasnio je dodatno, a s druge strane Bradovi suradnici iz Plan B produkcije tvrde slično.

- Sve o čemu priča je Jen. Ponovno su započeli romansu i godinama ih nitko nije vidio tako sretne - kazali su za isti medij.

Podsjetimo, nakon prekida Brada i 'Jen', glumac je pronašao sreću kod Angeline Jolie s kojom je bio u braku od 2014. do 2016. godine, a Jennifer se 2015. godine udala za Justina Therouxa s kojim se rastala također dvije godine nakon. 

Kada je nedavno progovorila o svom ljubavnom životu, otkrila je da je spremna za novu ljubav. - Zato što je to fantastično. Apsolutno predivna stvar. Također mislim kako je to način da zbilja upoznamo sebe, otvarajući se drugima u svoj svojoj ranjivosti - rekla je tada, a dodala je i da su joj sve prošle ljubavi razlog da i dalje vjeruje u ljubav.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
12:38 26.01.2020.

Neki muški, ni sreće ni pameti!

HE
herojulice
12:59 26.01.2020.

I ja bih s njom bio skupa pa i više puta.

Avatar Kaladin
Kaladin
12:39 26.01.2020.

A ono, mrzim celebritije i holivud, ali iz nekog razloga me ova vijest veseli. Ne znam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije