Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pistacio metalik

Obljetnica pada Vukovara odgodila koncert TBF-a u Spaladium areni

TBF (1)
Goran Jakuš/Pixsell
13.11.2011.
u 12:55

Umjesto u petak, 18.studenog splitski koncert održat će se u subotu, 19-og. Svi koji su kupili karte, a novi termin im ne odgovara, mogu ih vratiti

Veliki koncert TBF-a pred domaćom publikom u Spaladium areni neće biti održan 18. studenoga, kako je bilo planirano, već dan kasnije, u subotu, 19. studenoga. Termin je promijenjen na inicijativu Kristijana Petrica, počasnog člana Hrvatskog crvenoga križa koji ih je javno pozvao da ne nastupe na dan kada je pao Vukovar.

- Nemam ništa protiv TBF-a, dapače i sam bih rado otišao na koncert, ali vjerujem kako organizator turneje jednostavno nije vodio računa o datumu - rekao je Petric, koji je sam organizirao niz velikih humanitarnih koncerata. Nakon njega, oglasila se i splitska Hvidra koja je također tražila promjenu datuma. Splitski bend reagirao je ekpresno i termin je pomaknut za jedan dan. Svi oni koji su već kupili ulaznice, a novi termin im ne odgovara, mogu ih vratiti, uz povrat novca.

Ključne riječi

Komentara 4

ZE
.zeitgeist.
13:25 13.11.2011.

Ne shvaćam, kakve veze ima TBF sa padom Vukovara?

JA
jamanuša
14:41 13.11.2011.

ovi JUredikuli ka ono nisu znali da na taj datum domoljubi pale sviće u znak sjećanja na klanje po razrušenom Vukovaru, ialo ste odgodili moji vam neće doći na koncert--pazi snima se.

OB
-obrisani-
18:53 13.11.2011.

znači li to da samo politički podobni smiju radit derneke i zarađivat dolare, eure i konvertibilne marke za dan pada vukovara???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije