Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA ZA SVA VREMENA

O Oliverovoj smrti pišu najpoznatiji svjetski mediji

'17.10.2011., Split - Oliver Dragojevic u setnji gradom. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
1/6
29.07.2018.
u 17:13

Nakon što je ugledna agencija Associated Press objavila kako je umro jedan od njapoznatijih pjevača na području bivše Jugoslavije, vijest su prenijeli Washington Post, New York Times, i drugi poznati portali, novine i TV kuće

Brojni svjetski mediji prenijeli su vijest o smrti Olivera Dragojevića, nakon što je informaciju objavila agencija  Associated Press. 

- Oliver Dragojević, jedan od najpopularnijih pjevača u bivšoj Jugoslaviji, umro je u dobi od 70 godina. Hrvatski mediji pišu kako je Dragojević umro jutros u bolnici u rodnom gradu Splitu - nakon što mu je lani dijagnosticiran rak pluća - pisao je AP i dodao kako je Oliver pjevao na dalmatinskom dijalektu, te kako nije gubio na popularnosti ni nakon raspada Jugoslavije i obećanja da nikad neće pjevati u Srbiji. 

Ovu su vijest zatim prenijeli najpoznatiji američki mediji poput New York Timesa, Washington Posta, i drugi portali, novine i TV kuće. 

Ključne riječi

Komentara 33

ST
stjepanhrvat
18:43 29.07.2018.

Oliver je Hrvatski pjesnik a ne neki Jugoslavenski a dokazao je da mu je Hrvatska na prvom mjestu kada nije htjelo otići u Beograd jer su Srbi načinili veliko zlo Hrvatskom narodu a da se za to nikad nisu pokajali nego uvijek pravda ju svoju agresiju i on je to shvatio i nije mu padalo na pamet da ide pjevati ljudima koji se ni dan danas nisu odrekli velike Srbije.

PR
prajdali100
18:18 29.07.2018.

Hvala ti na svemu ! Počivaj u miru legendo.

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
19:02 29.07.2018.

Legende žive vječno🇭🇷 Oliver je bio i ostao legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije