Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački talent show

Talenti žiriju postavili težak zadatak, pogledajte sažetak prijašnjih večeri

Kak se šika talent show
Foto: Doringo
1/16
18.01.2018.
u 18:26

Organizatori natjecanja, „Kak se šika“ i izdavačka kuća Hitchtone Music & Promotion, najboljima će na kraju prve sezone dodijeliti vrijedne nagrade.

Četvrta audicijska večer talent showa u popularnoj zagrebačkoj kavani "Kak se šika" još je jednom članove žirija i publiku ostavila bez teksta. U kafiću koji je opet bio ispunjen i ovoga puta svi su se dobro zabavili.

"Dobra večer svima po četvrti put. Pred nama je još jedna zanimljiva večer talent showa koji je krenuo kao kvartovska zezancija, a sada je već dobio toliku medijsku pozornost i prezentirao toliko talenata da je postao najveći urbani talent show", tim riječima program je otvorio poznati voditelj Vinko Štefanac.

Žiriju, u kojem u sjedili glazbeni producent Orjen Riđanović, akademska slikarica Mihaela Olujić, spisateljica Jelena Kastaneti i novinar Večernjeg lista Hrvoje Delač, prva se predstavila Maja Škiljević, koja je stasom i glasom oduševila i dobila same pohvale.

Draga Čolak imala je malu tremu, što je i sam priznala, ali pokazala je kako raspolaže dobrim glasovnim mogućnostima, baš kao i Suzana Jurišić koja je nastupila nešto kasnije.

Između njihovih nastupa na pozornicu su stupili Veronica, koja je emotivno otpjevala pjesmu "Molitva" i posvetila ju posebnoj osobi u svom životu - dečku Domagoju, koji ju je bodrio u publici, te vokalni sastav Asante.

Kak se šika talent show
1/16

Upravo su članovi Asantea bili glavne zvijezde večeri. Fenomenalnim izvedbama oduševili su publiku koja je od njih zatražila da im i nakon službenog dijela večeri otpjevaju nekoliko pjesama. Posebno su oduševili miks izvedbom poznatih skladbi iz crtića koje smo svi gledali kad smo bili mladi, čime su sve vratili u djetinjstvo.

"Toliko ste me dirnuli svojim izvedbama da nemam riječi. Mogu vas jedino zamoliti da mi pjevate na promociji knjige", rekla im je nakon nastupa spisateljica Jelena Kastaneti.

Kak se šika talent show
1/7

Na kraju večeri nastupila je Valentina Kaurić koja je pokazala kako se vlada scenom. Raspjevana i rasplesana Valentina na savršen je način zaključila audicijski dio ovog talent showa.

Pred članovima žirija sad je teška odluka, moraju odlučiti koji su kandidati iz četiri audicijske večeri bili najbolji i tako izborili nastup u polufinalu. O svojoj odluci javnost i natjecatelje izvijestit će na Facebook stranici Kak se šika.

Organizatori natjecanja, „Kak se šika“ i izdavačka kuća Hitchtone Music & Promotion, najboljima će na kraju prve sezone dodijeliti vrijedne nagrade.

U videu pogledajte sažetak s prve tri audicijske večeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije