Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava zagarantirana

Nova sezona "Ljubav je na selu": Ženu traže lola, kauboj i moderni Tarzan

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/2
31.05.2015.
u 20:00

Snimaju se profili desetorice farmera i jedne farmerice koji će u šestoj sezoni tražiti ljubav, a voditeljica je Marijana Batinić, koja prvi put kombinira posao i majčinstvo

Brakovi, svađe, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog pet uspješnih sezona dokumentarne sapunice "Ljubav je na selu" koju smo gledali na RTL televiziji. Sve to gledatelje očekuje i u šestoj sezoni koja se počela snimati ovih dana, i to ponovno na čelu s Marijanom Batinić kao voditeljskom snagom i nositeljicom vedrog duha cijelog projekta.

Živopisni likovi

– Uvjerena sam da će ovo biti najbolja sezona do sada. Kandidati su fenomenalni! Od bajkera, seoskih lola, modernih kauboja i Tarzana do bogatih veleposjednika i umjetnika, pa i pastira s diplama. Ma nevjerojatno živopisni likovi su ti naši farmeri. A ako ne uspijem oženiti neke od njih, ostavljam se ovog posla! – iskreno će Marijana o desetorici svojih farmera i jednoj farmerici. Kako je ovo prva sezona emisije koju će voditi kao udana žena jer, podsjetimo, u siječnju se udala za dugogodišnjeg partnera Mateja Pašalića, kroz smijeh je dodala:

– U braku je super. Strahovala sam od te institucije, ali baš ništa se nije promijenilo. Mateju i meni je kao da smo i dalje u običnoj vezi, samo što smo malo ozbiljniji jer smo postali roditelji. Za kandidate sam tako od ove godine 'gospođa' i govore mi 'vi'! Nestrpljivo iščekuju svoje životne družice, žele se skrasiti i vjeruju u ljubavni rasplet. Zato pozivam sve dame i gospodu da im pišu. Najbolji frajeri do sada, garantiram!

Dakle, kao što je sama naglasila, osim što je Marijani ovo prva sezona showa kao gospođi, ujedno joj je i prva sezona kao majci. Naime, u veljači je rodila kćer Enu pa sada prvi put kombinira majčinstvo i posao i u tome se odlično snalazi.

– Ma ne bih čak rekla da je ovo pravi povratak na posao. Više je izlet. Prava poslovna realnost me čeka najesen. Naime, trenutačno ne snimam svaki dan. Radimo samo na snimanju profila kandidata pa smo moja Ena i ja razdvojene samo par sati. Dok radim, čuva je moja svekrva, Enina baka. Dok smo snimali u Dalmaciji, čuvala ju je druga baka, moja mama. Ena je divna beba, jako je mirna i prava spavalica i kad se ja vratim, ona se baš budi pa ponekad i ne primijeti da me nije bilo. Matej je odličan tata pa ako ja ostanem dulje na snimanju, uskače on – kaže Marijana.

Kao mala često je boravila na selu

Što se tiče mjesta radnje, dakle sela, ono nije Marijani strano. Kao dijete je često išla k baki u mali zaselak pokraj svog rodnog Splita, brala povrće i hranila kokoši. Životinja se ne boji, kaže, osim možda krava, a s ljudima joj je uvijek bio užitak razgovarati i izvlačiti iz njih ono najzanimljivije pa nastavlja raditi ono što istinski voli.

Kao i dosad, u središtu pozornosti showa su šarmantni i iskreni muškarci i žene iz cijele Hrvatske, koji imaju sve što im je potrebno: dobar i zanimljiv posao, žive na svježem zraku, uzgajaju prekrasne životinje... No, njihov osebujan stil života uskratio im je ono za čim teži svako ljudsko biće: voljeti i biti voljen.

Foto: Facebook/ Naš potok

Show "Ljubav je na selu" radi se prema licenciji Fremantle Medije, uspješne svjetske medijske kuće iz koje su proizašli mnogi poznati reality showovi poput "Idola" i "X Factora". Emisija je postigla golem uspjeh u Velikoj Britaniji gdje je prvi put show i emitiran 2001. godine, potom i u SAD-u, Belgiji, Njemačkoj i Nizozemskoj.

>> Marijana Batinić ljutita zbog komplimenata na svoj račun – stala u obranu rodilja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije