Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječka pjevačica

Noelle se nakon nastupa na Dori ispričala obožavateljima: 'Mogu pogoditi te tonove'

Foto: Renato Branđolica za HRT
1/14
23.02.2024.
u 12:15

Nakon nastupa javila se i osječka pjevačica Ivana Crnković koja se predstavila kao Noelle, a izvela je pjesmu 'Baby, baby'. Noelle je svojim nastupom probila led na pozornici ovogodišnje Dore, a nastupila je u društvu plesačica.

Uzbudljiva je večer za svim ljubiteljima Dore i Eurovizije. Naime, u četvrtak je održana prva polufinalna emisija Dore u kojoj je nastupilo 12 natjecatelja, a samo njih osam je prošlo dalje. Svoje pjesme su predstavili: Noelle – “Baby, Baby”, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin – “Vodu piti trizan biti”, Stefany – “Sretnih dana dat’ će Bog”, Misha – “One day”, Erna – “How do you love me”, Eugen – “Tišine”, Vinko – “Lying eyes”, Barbara Munjas – “Nepobjediva”, Let 3 – “Baba roga”, Lana Mandarić – “More”, Pavel – “Do mjeseca” i Saša Lozar – “Ne plačem zbog nje”.

Kandidati koji su prošli u finale su: grupa Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić, a dojmovi kandidata i gledatelja sada se šire društvenim mrežama. Nakon nastupa javila se i osječka pjevačica Ivana Crnković koja se predstavila kao Noelle, a izvela je pjesmu 'Baby, baby'. Noelle je svojim nastupom probila led na pozornici ovogodišnje Dore, a nastupila je u društvu plesačica. Ivana, inače, vodi plesni studio, a njezina grupa na pozornici je bila odjevena u crne hlače i srebrne topove. Noelle se javila na svojem Instagram profilu i to videom iz kreveta snimljenim prije nego je otišla spavati te poručila da se svima želi ispričati.

- Imam potrebu ispričati se javno za svaki večerašnji falš. Please dont be harsh, ovo je prvi puta da dijelim privatne misli i osjećaje javno...ali imam potrebu... Ljubim i grlim sve koji mi neumorno šalju pozitivu i podršku - napisala je pored videa u kojem je na početku duboko uzdahnula nezadovoljna lica pa rekla:

-  Ovim putem bih se htjela ispričati svim mojim prekrasnim prijateljima, obožavateljima i svima koji su mi pružili toliko veliku podršku... Ispričati se za sve falševe i sve krivo što sam napravila u ovom nastupu. Stvarno mogu pogoditi te tonove, ali još uvijek ne znam kontrolirati adrenalin dok pjevam i sve sam zeznula što sam mogla. To je život. Znam to kontrolirati u plesu, ali ne još u pjevanju tako da.. ja se ispričavam. Jednako se osjećam i boli me duša kada slušam te svoje tonove koji su svi profulani i za neki sljedeći nastup ću se puno više potruditi to nekako iskontrolirati. Evo, to reći, nego... Ljubim vas sve - poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noelle (@noelleofficial_)

Podsjetimo, Noelle ovo nije prva prijava za Doru. Osječka pjevačica i plesačica prijavila se i prošle godine i to s pjesmom 'Bye, bye', no nije prošla u finale. Osim toga, nastupila je i na Supertalentu sa svojom plesnom grupom, a mnogima je poznata i kao bivša pjevačica grupe Alibi.

VIDEO Let 3 uoči Dore poručio: 'Ne dolazi u obzir da opet idemo na Euroviziju'

 

 

Komentara 2

DA
darko122
14:41 23.02.2024.

Pa dobro recite vi meni zašto LET3 ne falša, pa zato jer oni ne pjevaju nego se deru po pozornici

OT
otrovnijezik
14:01 23.02.2024.

Pjevačica koja mora pogađati note. Sve je rečeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije