Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

NoA - Glazbenik koji je surađivao sa članovima Princeovog benda ima novi spot

noa - sve što želim
Foto: Screenshot
1/2
23.09.2015.
u 19:00

"Sve što želim", Sršenova autobiografska neo soul priča, uspješno je zaplovila radijskim eterom, a sada je dobila i svoje video izdanje čiju režiju potpisuje dvojac CONTROL

Nakon prošlotjednog nastupa na Karlovačko RockOff festivalu, Elvis Sršen NoA predstavlja videospot za svoju pjesmu "Sve što želim" koju je snimio s članovima Princeovog pratećeg benda!

Elvis Sršen talentirani je multiinstrumentalist, pjevač, autor i producent koji je za snimanje singla "Sve što želim" uspio ono što uspijeva rijetkima – na pjesmi je ugostio Michaela Blanda (bubnjevi) i Sonnyja Thompsona (bas gitara), članove benda New Power Generation koji su svjetsku slavu stekli svirajući na najvećim hitovima glazbene legende, Princea.

"Sve što želim", Sršenova autobiografska neo soul priča, uspješno je zaplovila radijskim eterom, a sada je dobila i svoje video izdanje čiju režiju potpisuje dvojac CONTROL.

Glavna uloga u spotu snimanom u industrijskom okruženju splitske Spaladium Arene pripala je Hani Bašić, a premijerno ga možete pogledati danas, u 19 sati, u programu CMC televizije.

Svojim nastupom na Karlovačko RockOff festivalu, Elvis Sršen NoA privukao je pažnju zagrebačke publike, ali i brojnih glazbenih kolega i kritičara. Oduševljenje jedinstvenom kombinacijom funka i soula nije skrivao ni Hrvoje Horvat, umjetnički voditelj festivala, koji je Sršenovu glazbu usporedio s najboljim ostvarenjima Dina Dvornika i Jamiroquaia.

>>Karlovačko RockOff predstavlja finaliste Manntra, NoA i Radio Aktiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije