Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dostojno i sa stilom

Evo kako je Nives Celzijus prokomentirala novu djevojku Dine Drpića

SPECIJAL EKRAN 08.06.2015. Zagreb- Nives Celzijus, spisateljica i pjevacica. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
11.09.2015.
u 09:37

Nakon razvoda Nives i Dino ostali su u dobrim odnosima. – Ponekad se šalimo i komentiramo da kao da smo i dalje u braku, ništa se nije promijenilo – otkrila je pjevačica

Pjevačica Nives Celzijus i dalje radi punom parom. Svaki vikend zauzeta je nastupima, nedavno je objavila i novi singl "Kad ženu rane", a uz posao i brigu oko dvoje djece vremena za ljubav joj gotovo i ne preostaje. 

Ipak, to nije slučaj i s njezinim bivšim suprugom Dinom Drpićem. Nakon što je časopis  Story otkrio da nogometaš već dvije godine ljubi atraktivnu Ines Katarinu Sušu Nives je za RTL prokomentirala njegovu novu odabranicu.

– Dino je uvijek imao specifičan tip žene, ima dobro oko. Iako nemamo mnogo sličnosti, možda spadamo u tu jednaku kategoriju žena. Moram mu priznati da ima dobar ukus za žene – kazala je Nives. 

Dodala je i da smatra kako je veza između Ines i Dine u javnosti prikazana puno ozbiljnije nego što doista jest. 

Nakon razvoda Nives je s Dinom ostala u dobrim odnosima prvenstveno zbog sina Leonea i kćeri Taishe. – Ponekad se šalimo i komentiramo da kao da smo i dalje u braku, ništa se nije promijenilo, odnos nam je čak puno zdraviji i kvalitetniji nego što je bio u periodu kraja braka – priznala je Nives.

>>Dino Drpić ljubi Ines Katarinu Sušu!

>>Nives Celzijus objavila prvu baladu i iznenadila sve

Komentara 33

Avatar links
links
12:21 11.09.2015.

može vas živcirati i možete je nazivati kojekakvim imenima ali... zapitajte se zašto je najčitanija književnica? tko to čita??, zašto su gradonačelnici Kerum,Bandić, zašto gledamo Big Brother, Farmu.... cura nema afera otkada je u braku, izgleda izvrsno i to koristi, apsolutno nije hlupa žena, prepoznala je potrebe i zahtjeve balkanskog polusvijeta i iskorištava to, riješila se muža šupljeglavca sklonog kocki i šmrkanju tako da... podrška...

PU
pulizg
10:52 11.09.2015.

ta nives mi se nikad nije svidjala al kad sam ju vidio uzivo zena je avion

CA
Cafa
12:54 11.09.2015.

Recite vi što hoćete ali Nives je normalnija od 99% ljudi u ovoj državi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije