Naslovnica Showbiz Zvijezde

Nina Badrić ljubi kontroverznog livanjskog poduzetnika?

Bralo se 90-ih godina obogatio prodajom kave na području bivše Jugoslavije, ali i na Cipru, u Egiptu te Belgiji. O njemu je Večernji list pisao prije tri godine kada je bio osumnjičen za šverc duhana.
22. svibnja 2018. u 12:44 36 komentara 44620 prikaza
Nina Badrić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Nina Badrić ponovno ljubi. Kako je objavio RTL Ekskluziv, novi izabranik pjevačice kontroverzni je livanjski poduzetnik Tino Bralo.
– Život je ipak da se živi između četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona – rekla je Nina za RTL Exkluziv, ne potvrdivši da je u vezi s Bralom. No pjevačica i poduzetnik viđeni su prošlog tjedna na večeri u jednom zagrebačkom restoranu, a Nina nije skidala osmijeh s lica. S Bralom je nedavno bila i na Maldivima, a fotografijama s odmora pohvalila se na Instagramu.

Raj na zemlji Nina uživa na Maldivima, a fanovi vjeruju kako je tamo s dečkom

Bralo se 90-ih godina obogatio prodajom kave na području bivše Jugoslavije, ali i na Cipru, u Egiptu te Belgiji. O njemu je Večernji list pisao prije tri godine kada je bio osumnjičen za šverc duhana. U studenome 2015. policajci i carinici Bralu su uhvatili u nedozvoljenom biznisu. Zatekli su ga prilikom pretovara duhana iz kamiona u kombi u Lukarišću kod Dugog Sela. Ukupno 3071 kilogram duhana pronašli su u pretrazi njegova vozila i skladišta. Brali su duhan zaplijenili, a osim kaznene prijave za nedopuštenu trgovinu, “zaradio” je i prekršajnu prijavu.

Tino Bralo | Autor : Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Svojevremeno se u intervjuima hvalio poznanstvima s poznatim akterima crnokronikaških priča i osobama iz regije, čija su se imena svojevremeno vezala uz organizirani kriminal. Bio je poznanik Vjeke Sliška, Vanje Bokana, Ace Đukanovića, Andrije Draškovića, Hrvoja Petrača...

– Meni je odanost najseksi. Muškarac koji je pripadan, isto kao i žena koja je pripadna jednom odnosu, koji je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to doista izvedivo. Je li muškarac stariji, mlađi, deblji, mršaviji, ćelav, ćosav, čupav, nebitno mi je – rekla je Nina u razgovoru za RTL Ekskluziv. Podsjetimo, pjevačica ne voli baš govoriti o svojem privatnom životu, a od razvoda s Bernardom Krasnićem nije se pisalo o novim muškarcima u njezinu životu. Sada je, čini se, jako sretna.

Nina Badrić
1 / 5
Iskreno o svemu Nina Badrić: Kada me vide sitnu i mršavu iznenade se Vrhunski show na HRT-u Nina Badrić svoje najbolje ljubavne pjesme piše kad je najsretnija Narodni radio Zanimljiva poruka Nina Badrić poručila muškarcima kakva očekivanja ima od njih

 

 • Wiršla:

  Hoće ikad biti naslova ;poznata pjevačica zaljubila se u siromašnog konobara

 • inbox:

  ljubi ona njegovu lovu, a ne njega

 • Avatar Linz
  Linz:

  Malkice mi se Nina ofucala u zadnje vrijeme !!!