Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previsoki standardi

Nikolinu Ristović izvrijeđali na Instagramu: 'Gadna sam i što sad?!'

Foto: Instagram Asos
1/6
10.06.2019.
u 17:38

Podijelila je fotku na kojoj se vidi da je profesionalno našminkana, no mnogi pratitelji su je kritizirali te joj poručili da uopće ne sliči na sebe.

Voditeljica Nikolina Ristović posljednjom objavom na Instagramu izazvala je žustru raspravu. Podijelila je fotku na kojoj se vidi da je profesionalno našminkana, no mnogi pratitelji su je kritizirali te joj poručili da uopće ne sliči na sebe.

Neki su pisali i da je pretjerala s opercijama te da će morati tražiti novu osobnu iskaznicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako me vidi @marko_fox

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

 

Nikolina im je odlučila odgovoriti te ih je prvo pitala: "Što je konkretno previše?", a kasnije je dodala i ovaj poduži komentar: "Ovo sam zaista slučajno ja. Znam jer sam bila prisutna na snimanju... i super mi je jer sam ispala potpuno drugačije nego sto ja sebe vidim.I ne, nisam toliko opterećena samom sobom, nego mi je samo zabavno. Uživajte u životu dok ga imate i ne ljutite se toliko na druge jer ne odgovaraju vašim previsokim standardima. Gadna sam i sto sad?!"

Ključne riječi

Komentara 2

CA
caddy01
21:28 10.06.2019.

Ma to je sve ljubomorno i frustrirano,gdje god se okreneš,da to više nije normalno koliko su ljudi s.....i

MT
makan tahi
14:16 11.06.2019.

ništa, manje se slikaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije