Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Story Hall of Fame

Nikolina Ristović uplatila 38 tisuća kuna za Slavonce

nikolina ristović
Foto: Instagram
23.05.2014.
u 16:48

Više od 200 zvijezda sinoć je sudjelovalo u prikupljanju pomoći nastradalima u poplavama na eventu Story Hall of Fame u zagrebačkoj Laubi...

Više od 200 zvijezda sinoć je sudjelovalo u prikupljanju pomoći nastradalima u poplavama na eventu Story Hall of Fame u zagrebačkoj Laubi. Osim što su voditelji Barbara Kolar, Ivan Vukušić, Filip Juričić i Amar Bukvić tijekom večeri nekoliko puta prekidali program i pozvali sve nazočne da nazovu humanitarni broj Crvenog križa 0609011, brojni uzvanici i pojedinačno su ostavljali donacije za Udrugu Mali zmaj, pri čemu je prikupljeno 15.680 kuna.

Istodobno, arhitekt svjetskoga glasa Ante Vrban za svoju tvrtku Onix Grupu na žiroračun udruge uplatio je čak 50.000 kuna, dok je TV voditeljica Nikolina Ristović, ispričavši se što  nije mogla nazočiti humanom eventu, telefonski javila da je na isti žiroračun uplatila 38.000 kuna. – Jako smo zahvalni magazinu Story i Adria Mediji Zagreb te ugodno iznenađeni iznosom prikupljenog novca. Prikupljen novac će se preusmjeriti onima kojima je to sada najpotrebnije na područjima pogođenim poplavama odnosno obiteljima s djecom koje sada proživljavaju teške trenutke – izjavila je Andreja Bažulj-Čakalić iz Humanitarne udruge Mali Zmaj kojoj je uručena i donacija skupljena na samom eventu.

>>Nikolina Ristović u društvu Leonarda DiCaprija!

Komentara 3

LO
lopti28
18:09 23.05.2014.

Supruga "tatinog sina".A tata bio najveći prijatelj od Arkana.

DU
Deleted user
17:44 23.05.2014.

Bas bi bilo interesantno vidjeti gdje ce otici taj novac. U neciji dzep ili srbiju?

BL
blackmore
19:40 23.05.2014.

lopti2823.05.2014 u 18:09h Supruga "tatinog sina".A tata bio najveći prijatelj od Arkana. Majmune ti svoju demagogiju ostavi za birtiju, a ona je ista kao komunisticka,a ljudi koji daju novce da pomognu ugrozenima uvijek su dobro dosli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije