Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred razvodom?

Nevena Rendeli odselila se od supruga

nevena rendeli
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
12.03.2014.
u 07:17

Nevena i njezin suprug Marijan Bračulj upoznali su se na fakultetu, a vjenčali su se 2009. na Barbadosu

Poslije pet godina bračnog života voditeljica Nevena Rendeli i Marijan Bračulj odlučili su se na razdvojen život, donosi Story. Magazin piše da par proživljava bračnu krizu zbog čega se Nevena nedavno iselila iz njihova zajedničkog stana u zagrebačkim Gračanima, ali oboje vjeruju da je razlaz privremen.

Voditeljica jučer nije bila voljna davati izjave o navodnom razvodu. Nevena i Marijan upoznali su se na fakultetu, a vjenčali su se 2009. na Barbadosu.

>>Nevena Rendeli: Nisam još spremna za majčinstvo

>>Nevena Rendeli: Suprug se odmara kad mene nema kod kuće

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Komentara 22

AB
abendblatt
09:09 12.03.2014.

Strasno zanimljiva vijest, zutilo, zutilo.

KR
krizevcifranc
09:52 12.03.2014.

Strašna vijest, ma da su se vjenčali i na mjesecu što im to vrijedi (uostalom tko su oni?).

MA
Majur
08:38 12.03.2014.

Mah...moze li mi netko nabrojati koliko je tih brakova poznatih(u svome selu) faca uspjelo odrzati se duze od 10g....i to brakova nasih novokomponovanih zvjezda koji su iz svojih rupa izasli u zadnjih 23g....al glavno da se novine obavijeste da se zenimo na barbadosu,maledivima,sejselima itd itd....a onda pljus tras...malo love pa ajmo dalje trazit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije