Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Neven otkrio zašto ga zovu Gepek Majstor, što misli o Mileni, ali i koja mu je djevojka najbolja

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/7
26.04.2021.
u 20:05

Za Marijanu mogu reći da je dobra osoba, koliko vidim, mogla bi biti dobra na mojoj farmi. Voli pjevati, voli plesati, zabavljati se, rekla je da bi voljela imati pjevačku karijeru, samo joj treba još vremena!

Neven Landek, najmlađi farmer ovogodišnje sezone RTL-ovog showa "Ljubav je na selu" osvojio je srca gledatelja svojom karizmom, ali i simpatičnim nadimkom iza kojega stoji detektivska priča. Za RTL Exkluziv ispričao je zašto ga zovu "Gepek Majstor".

Naime, uhvatio je djevojku u prevari tako što joj se sakrio u prtljažnik kada je išla na spoj s ljubavnikom. I otad je sam. 

"Otac i majka su mi umrli, živim sam, borim se za život, ne smijem odustati od života, borim se i dalje, život teče dalje, borim se i rukama i nogama!" kaže Neven, koji je na farmu poveo tri kandidatkinje: Marijanu, Vjeranu i Samantu

"Za Marijanu mogu reći da je dobra osoba, koliko vidim, mogla bi biti dobra na mojoj farmi. Voli pjevati, voli plesati, zabavljati se, rekla je da bi voljela imati pjevačku karijeru, samo joj treba još vremena! Samanta je rekla da je YouTuberica, da voli snimati,  razmišlja da bi se od toga dalo i zarađivati. A Vjerana je ovako dosta ozbiljnija djevojka, smirena, iskrena, otvorena, što joj je na tapeti, to ti bude odmah rekla u oči!" opisao je Neven svoje djevojke.

Otkrio je i što misli o ruskom poljupcu kojim ga je bivša kandidatkinja Milena Kobajashi Ex Karađorđević ostavila bez riječi. 
"Ruski poljubac je bio normalan, to je u biti francuski, samo je ona drugačije nazvala po svojoj nekoj teoriji da ne bih ja mislio da je francuski", objašnjava Neven te dodaje kako ga je Milena uvrijedila kada je napuštala emisiju. 

- Dragi gledatelji, ja bih vam preporučio da gledate emisiju 'Ljubav je na selu', emisija je dobra i bit će još jako novih zanimljivosti i novih pustolovina! Vaš farmer, Neven Landek! - zaključio je Neven. 

VIDEO: Glasači Akademije nisu pali pod utjecaj velikih antirasnih prosvjeda

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nolimits930
21:24 26.04.2021.

retard !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije