Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Stoka o supruzi: '‘Ona mene puni, ja nju punim, a zajedno nas puni Gospodin i molitva‘

Marin Ivanović Stoka
Foto: Instagram
1/6
26.04.2021.
u 18:41

- Vidim kako ljudima koristi moja predstava i svjedočanstvo. Smatram da bih kroz duhovnu razinu to dignuo na višu razinu jer osjećam da bi Bog kroz mene nekom mogao dati motivaciju da se bori, kazao je Stoka koji bi teško izašao iz pakla da nije bilo roditelja i supruge.

Reper Marin Ivanović Stoka (40) tri godine nije davao izjave za medije a ovog je vikenda za RTL Exkluziv govorio o burnoj prošlosti, supruzi Jasni i vjeri. 

U devedesetima kada je bio na vrhunsku svoje karijere, Stoka je upao u pakao droge, a s ovisnošću se borio 18 godina. No spas je pronašao u vjeri, a velika podrška mu je i supruga Jasna s kojom je u braku tri godine. Duhovnost je danas dio njegove svakodnevnice. Svaki  dan počinje misom i navečer sluša duhovno štivo. Zatim si pusti 4-5 krunica i spava do jutra uz krunicu. Kazao je i kako priprema album duhovne glazbe.

- Vidim kako ljudima koristi moja predstava i svjedočanstvo. Smatram da bih kroz duhovnu razinu to dignuo na višu razinu jer osjećam da bi Bog kroz mene nekom mogao dati motivaciju da se bori, kazao je Stoka koji bi teško izašao iz pakla da nije bilo roditelja i supruge. 

- Ona mene puni, ja nju punim, a zajedno nas puni Gospodin i molitva. Tako lakše idemo kontra nekih problema, spoticanja – on nam daje snagu, prije svega njoj snagu da mene trpi, a nadljuska snaga treba da bi se mene trpilo. Izuzetno sam teška osoba, rekao je reper koji slobodno vrijeme provodi s prijateljima, glazbenikom Alanom Hržicom i Vjekom, suprugom Marije Husar Rimac.

Osim pripreme novog albuma, Marin ima i svoj YouTube serijal, a snimio je i singl "El animal", kojeg je posvetio Filipu Hrgoviću.

- Bila mi je želja Filipu Hrgoviću posvetiti jednu pjesmu. Ne poznajemo se nešto pretjerano dugo, ali kliknuli smo si. On je jedan koji je svojim radom i trudom došao tu di je, pojasnio je reper koji danas sve više cijeni ljude koji traže spas u Bogu.

VIDEO: Glasači Akademije nisu pali pod utjecaj velikih antirasnih prosvjeda

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:17 26.04.2021.

A čeime te puni? Strap-onom?

TO
Tomi
19:11 26.04.2021.

Drago mi je da si nasao mir u Gospodinu.

JA
jadnatikoza
19:03 26.04.2021.

Ovako isto govori i Simona Gotovac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije