Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Dalibor Petko objavio novu fotografiju: Je li ovo igra pronađi razliku?

Foto: Nova TV
1/11
26.04.2021.
u 18:08

U jučerašnjoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' voditelj Dalibor Petko transformirao se u pjevačicu Beyonce te izveo njezinu pjesmu 'End of time'. Publika je ostala oduševljena.

Voditelj Dalibor Petko u jučerašnjoj se emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirao u pjevačicu Beyonce. Zadatak mu je bio izvesti njezinu pjesmu 'End of time'. Petko je na scenu izašao u crnoj kožnoj jakni, a koreografija koja je bila dio zadatka kao i kod svih Beyonceinih pjesama nije bila lagana.

Njegov trud oko ovog nastupa primijetili su i gledatelji pa su u komentarima ispod fotografije, koju je voditelj objavio na Instagramu neposredno prije emisije, iskazali svoje oduševljenje. „Ista“, komentirali su mu fotografiju članica žirija Nives Celzijus, kao i natjecatelj Saša Lozar. S time su se složili i brojni pratitelji koji su imali slične komentare. „Je li ovo igra pronađi razliku?“, jedan je od komentara. „Copy paste“, primijetili su pratitelji u komentarima.

Također, pohvalili su i njegovo svladavanje koreografije s kojom je Petko imao problema te se za pomoć odlučio obratiti direktno Beyonce. „E kako ide ono s nogom na End of time?“, upitao je Petko pjevačicu na Instagramu, a screenshot razgovora s podijelio je na svom storyju. Nakon što mu pjevačica nije odgovorila ni nakon nekoliko mjeseci, Petko se odlučio javiti ponovno. „Di si? Sad mi je stvarno već hitno, u nedjelju je emisija“, našalio se voditelj.

 

Njegovi pratitelji istaknuli su i kako ih je njegov nastup jako nasmijao. „Nasmijao si me do suza“, poručila mu je jedna pratiteljica, a ostali su u komentarima ostavljali emojije koji tvrde isto. U komentarima mu je poručeno i da je bolji od Beyonce te su ga prozvali i Petkonse, a voditelj je na ovaj komentar reagirao s emojima koji plaču od smijeha.

Podsjetimo, jučer je počela nova sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a radi se o 'all stars' sezoni. Osim Petka, transformiraju se još pjevači Damir Kedžo, Saša Lozar i Mario Roth, pjevačica Maja Bajamić, glumica Katarina Baban, voditelj Mario Petreković i radijska voditeljica Ivana Mišerić. U žiru su kao i u prošloj sezoni: Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec. Show, koji se emitira nedjeljom navečer na Novoj TV, vode Maja Šuput Tatarinov i Frano Ridjan.

VIDEO Kim Kardashian postala milijarderka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije