Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila novosti

Neprepoznatljiva je! Hana otkrila veliku promjenu imidža nakon što je skinula 10 kilograma

Foto: RTL
1/4
13.08.2020.
u 15:27

Ponekad objavi nešto novo i iznenadi obožavatelje, a ovaj put je mnoge zaintrigirala fotografijom. Naime, Hana je potpuno posvijetlila kosu i sada je plavuša.

Bivša kandidatkinja RTL-ovih showova ''Superpar'' i ''Gospodin Savršeni'' Hana Rodić preselila se k dečku Goranu Jurencu u Njemačku, točnije u Berlin. Sretni par tamo provodi vrijeme u karanteni, a čini se da Hani, otkad nije u vezi na daljinu, više nisu zanimljive društvene mreže. Ponekad objavi nešto novo i iznenadi obožavatelje, a ovaj put je mnoge zaintrigirala fotografijom. Naime, Hana je potpuno posvijetlila kosu i sada je plavuša. 

Foto: Instagram screenshot

Isto tako, prije nekoliko dana otkrila je da je skinula 10 kilograma i potpuno promijenila način života.
"Svi koji me pratite od samog početka znate da sam izgledala posve drugačije, ali u zadnje dvije godine potpuno sam promijenila način života. Prestala sam izlaziti i natjerala sam se da bacim cigarete, živim puno zdravije nego prije. Moram priznati da sam ponosna na sebe!" napisala je Rodić na Instagramu. 

Komentara 1

DU
Deleted user
16:02 13.08.2020.

Obično sam negativan prema ovakvom sadržaju, ali evoga ovoga puta ću reći da napokon možemo vidjeti dobar uzor sa osobe koje se bore sa viškom kilograma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije